به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین قاضی زاده، پنچشنبه شب در نشستی خبری اظهار کرد: دولت اسلامی با فرآیندهای نادرست لیبرال دموکراسی غربی و دعوای احزاب هیچ زمان شکل نمی گیرد.
وی با اشاره به ائتلاف و با تاکید بر اینکه ائتلاف های شکل گرفته بی معنی است، افزود: جبهه پایداری به ائتلاف اعتقادی ندارد چرا که اگر فردی بر اساس صلاحیت و اصلح بودن وارد میدان شده دیگر دلیلی ندارد که کناره گیری کند و اگر هم اصلح نیست پس چرا اعلام کاندیداتوری کرده است.
سخنگوی جبهه پایداری در خصوص نظرسنجی های صورت گرفته در برخی از سایت ها مبنی بر اقبال عمومی اصلاح طلب ها، تصریح کرد: اقبال عمومی نسبت به اصلاح طلب ها وجود ندارد و از طرفی نظرسنجی باید کاملا علمی باشد.
وی تاکید کرد: تمام نظرسنجی های گذشته طی 15 روز گذشته نشان می دهد که اگر حتی سران اصلاحطلب هم حضور پیدا کنند باز هم بیش از 30 درصد و چهرههای محبوب از دو طیف اصولگرا و اصلاحطلب نیز بیش از 24 و 25 درصد رای نبوده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به این سوال که لنکرانی در جبهه پایدار مقبولیت مردمی ندارد، گفت: اگر مومنین به وظیفه خود عمل کنند ناشناختهترین فرد رئیس جمهور میشود چرا که مقبولیت به واسطه نظر مثبت اشخاصی خاص و اصحاب رسانه بدست می آید و به مردم معرفی می شود.
وی ادامه داد: جبهه پايداري قبل از اينكه گزينه هاي خود را بفرستد ارزيابي هاي لازم را انجام داده و اعلام كرده كه نفر برجسته و شاخص او كامران لنكراني است.
وي تصريح كرد: اين جبهه از 5 نفر به 2 نفر رسيد و فتاح و جليلي و لنكراني مورد بررسي قرار گرفتند و معيارهايشان در اختيار شوراي فقها گذاشته شد و در نهايت جمع بندي جبهه بر روي لنكراني بود.
قاضی زاده افزود: لنكراني نسبت به فتاح و جليلي نيروي آزاد بود و از طرفي آن دو نيز معتقد بودند كه لنكراني انتخاب شود.
وی تصريح كرد: در آينده نيز اگر لنكراني بر اساس حجت شرعي يك نفر اصلح تر از خود را پيدا كند وظيفه اش اين است كه به فرد اصلح تر از خود مراجعه كند.
سخنگوی جبهه پایداری در خصوص انتخاب غلامحسين الهام به جاي لنكراني بيان كرد: انتخاب غلامحسين الهام به جاي لنكراني جاي بحث دارد و اگر قرار بود الهام انتخاب شود بايد بررسي صورت مي گرفت كه آيا او نسبت به كانديداي ما اصلح است يا خير.