محمد وحيدي در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه كشور، مي بايست تمامي كلاس هاي درس مدارس به منظور اجراي طرح تحول بنيادين آموزش و پرورش در يك دوره پنج ساله هوشمندسازي شوند.
وي اظهار داشت: مطابق بندي از اين مصوبه هيئت دولت، هر يك از دستگاههاي اجرايي موضوع ماده پنج قانون مديريت خدمات كشوري موظفند نسبت به تامين امكانات و تجهيزات لازم براي اتصال و هوشمند سازي حداقل يك واحد آموزشي يا پرورشي در هر يك از شهرستانهاي استان ها به شبكه ملي اطلاعات و ارتباطات اقدام كنند.
وحيدي با بيان اينكه اين طرح از سال گذشته آغاز شده است، افزود: دستگاه هاي دولتي خراسان شمالي تاكنون 76 كلاس درس در قالب 33 واحد آموزشي را از محل اين طرح هوشمندسازي كرده اند.
وي با اشاره به اينكه در سال گذشته دستگاه هاي دولتي استان به اجراي اين بند مكلف نشده بودند اما در سال جاري بر اساس مصوبه شوراي برنامه ريزي خراسان شمالي همه دستگاه هاي موضوع اين ماده به اجراي آن مكلف شده اند، تصريح كرد: در صورت اجرايي شدن كامل اين مصوبه در اين استان حدود 150 آموزشگاه هوشمندسازي خواهد شد.
به گفته وحيدي تاكنون ادارات كل منابع طبيعي و آبخيزداري، استاندارد و تحقيقات صنعتي، شركت مخابرات و استانداري خراسان شمالي تعهدات خود را نسبت به هوشمندسازي مدارس انجام داده اند.
وي در ادامه عنوان كرد: تاكنون از محل اعتبارات هوشمندسازي مدارس، مشاركت دستگاه هاي دولتي و مشاركت خيرين 700 کلاس درس در قالب 400 واحد آموزشی در سطح شهرستان های استان به سیستم هوشمند مجهز شده اند.
به گفته وحيدي در خراسان شمالي حدود هفت هزار کلاس درس در قالب هزار و 780 آموزشگاه فعال وجود دارد که برای هوشمندسازی هر کلاس درس نيز حدود پنج ميليون تومان اعتبار مورد نیاز است.
به گزارش خبرنگار مهر، مصوبه الزام دستگاههاي اجرايي موضوع ماده پنج قانون مديريت خدمات كشوري نسبت به هوشمندسازي مدارس در آبان ماه سال 90 به تصويب رسيد و بر اساس آن در سطح كشور حدود 20 هزار مدرسه هوشمندسازي ميشود.
در خراسان شمالی هزار و 870 آموزشگاه فعال در سه مقطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی و متوسطه وجود دارد و در سال جاری نیز 168 هزار دانش آموز در این مدارس مشغول تحصیل هستند.