به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی نادری شامگاه یکشنبه در نشست هیئت نظارت و ارزیابی آموزش عالی آذربایجان غربی داشتن اعضای هیئت علمی به تعداد مورد نیاز و داشتن هیئت امنای مستقل را از مهمترین شرایط فعالیت مراکز آموزش عالی غیردولتی و غیر انتفاعی دانست و افزود: صدور مجوز برای تاسیس موسسات غیردولتی غیرانتفاعی در کشور ممنوع شده است.
وی با اشاره به اشباع شدن تعداد موسسات غیردولتی در استانها و عدم صدور مجوز جدید، اظهار داشت: فقط مجوز راه اندازی موسسات غیرانتفاعی تک جنسیتی برای مراکز هر استان صادر می شود بطوری که بر اساس طرح آمایش آموزش عالی دارای موسسه غیردولتی بوده و نمی توان مجوز جدیدی برای متقاضیان صادر کرد.
مدیر کل دفتر آموزشهای غیردولتی غیرانتفاعی وزارت علوم با اشاره به فعال بودن 345 موسسه آموزش عالی در سطح کشور، اعلام کرد: بر اساس بررسی های انجام شده تعداد مراکز و رشته های تحصیلی موجود و مراکز و رشته های تحصیلی مورد نیاز هر استان مشخص شده است.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این جلسه نحوه توسعه کمی و رشد کیفی مراکز آموزش عالی موجود را از عمده مباحثی هیئت نظارت و ارزیابی دانست و گفت: باید برای کسب مرجعیت علمی در دنیا و رسیدن به اهداف سند چشم انداز بیست ساله و نقشه جامع علمی کشور، نظارت دقیقی از سوی هیئت های استانی انجام شود.
محمود ملاباشی با اشاره به اشباع ظرفیت مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی، اظهار داشت: دوره های کارشناسی ارشد و دکتری و رشته های میان رشته ای زمینه هایی هستند که امکان صدور مجوز تاسیس مراکز آموزش عالی غیر انتفاعی جدید در مناطقی که از این حیث به حد اشباع نرسیده اند وجود دارد.
محمد حسني دبير هيئت نظارت و ارزيابي آموزش عالي آذربايجان غربي نيز در اين نشست با اشاره به همجواري استان با چند كشور و تاکید بر لزوم رشد و توسعه مراكز آموزش عالي غيردولتي و غير انتفاعي برای جلوگیری از خروج دانشجو، یاداوز شد: هم اكنون 135هزار دانشجو در 82 دانشگاه و موسسه آموزش عالي در آذربايجان غربي مشغول به تحصيل هستند.