به گزارش خبرنگار مهر، حسین گنجی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست مطبوعاتی اظهار داشت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی باید هنرهای نمایشی در استان را تدبیر کند.
وی با اشاره به اینکه هنرمندان و گروه های اثر گذار باید برنامه های خود را از قبل آماده کنند، تصریح کرد:گرفتن برنامه از خود هنرمندان و انجمن ها نشان دهنده اعتماد کردن به آنها است.
گنجی ادامه داد: در گروه های تعزیه در استان کارهای خوبی انجام شده است و برای تعزیه مسئولی در نظر گرفته شده تا بتوان بین استانها، رفاهی را برای گروه های تعزیه خوانی در نظر گرفت.
چهارمحال و بختیاری141 گروه تعزیه خوانی دارد
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهار محال و بختیاری اذعان داشت: 141 گروه تعزیه در این استان وجود دارد که کانونی برای آن ها تشکیل شده و هر هفته جلسه ای در این خصوص برگزار خواهد شد.
گنجی یادآور شد: بیمه هنرمندان برای قشر تعزیه خوان باید در نظر گرفته شود و این کار از قبل پیش بینی شده است.
وی با اشاره به اینکه تعزیه خوانی در تعدادی از شهر های استان نسبت به دیگر شهرهای استان دارای پیشینه تاریخی بیشتری است، ادامه داد: شهرکرد، فرخشهر و... دارای سابقه تاریخی بسیار زیادی است.
امر به معروف و نهی از منکر مهمترین دستاورد تعزیه خوانی است
وی ادامه داد: احیای امر به معروف و نهی از منکر و بسط و گسترش فرهنگ حسینی مهمترین دستاورد تعزیهخوانی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: ساماندهی گروههای تعزیه در شورای فرهنگ عمومی این استان در دستور کار قرار گرفته و امیدواریم تلاشها به نتیجه برسد.
آموزش مهمترین گام در راستای تقویت گروههای تعزیهخوانی است
گنجی آموزش را مهمترین گام در راستای تقویت گروههای تعزیهخوانی این استان عنوان کرد و اذعان داشت: آموزش باید به صورت جدی توسط کارشناسان برای تعزیه خوانها مورد توجه قرار گیرد و انجام شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهار محال و بختیاری گفت: با تشکیل شورای تعزیهخوانان و کمیتههای زیرمجموعه آن در مرکز و سایر شهرستانها در راستای آموزش این گروهها اقدامات خوبی صورت خواهد گرفت.
وی ادامه داد: برگزاری گردهماییها، برپایی سوگوارهها و صدور مجوز از مهمترین برنامهها و اقدامات این ادارهکل در راستای تقویت و گسترش فعالیتهای تعزیهخوانی است.