اردبیل – خبرگزاری : مدیر عامل اتوبوسرانی اردبیل و حومه از بهره برداری از دو دستگاه اتوبوس مناسب سازی شده ویژه معلولان همزمان با سفر هیئت دولت به استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، فضیلت ابراهیمی صبح پنج شنبه در حاشیه بازدید از اتوبوسهای مناسب سازی شده تصریح کرد: اجرای این طرح برای اولین بار در استان و توسط کارشناسان داخلی صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: هزینه مناسب سازی هر اتوبوس 470 میلیون ریال است که با مهارت کارشناسان بومی استان دو دستگاه اتوبوس با اعتبار 300 میلیون ریال مناسب سازی شد.

وی تاکید کرد: این دو خودرو آماده بهره برداری است و همزمان با سفر رئیس جمهور به استان افتتاح می شود.

ابراهیمی مناسب سازی اتوبوسهای شهری را فرصتی برای استفاده معلولان از یکی از مهمترین وسایط نقلیه حمل و نقل عمومی برشمرد.

مدیر عامل اتوبوسرانی اردبیل و حومه متذکر شد: در حال حاضر علت اجرای محدود این طرح به دلیل کمبود اعتبارات نقدی است و بخش خصوصی نیز به دلیل هزینه بالای اجرا تمایل به مناسب سازی ندارد.

 وی افزود: در صورت تامین اعتبار اجرای طرح مناسب سازی برای سایر اتوبوسهای شهری نیز ادامه خواهد داشت.

برچسب‌ها