به گزارش خبرنگار مهر، ساختمان ارگ آزادی مجموعه ای متعلق به دوره پهلوی دوم است که در فهرست میراث ملی نیز به ثبت رسیده اما این مجموعه اکنون دراختیار مدیران و روسای سازمان میراث فرهنگی قرار دارد به همین دلیل هر گونه ورود و خروج افراد به داخل این مجموعه تحت تدابیر امنیتی قرار دارد و هر کسی برای ورود یا باید با یکی از کارکنان مجموعه که شناخته شده است، هماهنگ باشد و یا اینکه نامه ای از دانشگاه و یا نهادی را به ماموران گیت ورودی نشان دهد در غیر این صورت بازدید از این بنای تاریخی با معماری فاخر و یا بازدید از موزه ای که در این مجموعه قرار گرفته مانند همه موزه های دیگر برای همگان امکان پذیر نیست.
موزه هنرهای سنتی در این ساختمان شهریور ماه سال 91 با حضور همسر رئیس جمهور افتتاح شد و کارگاههایی از جمله بافت پارچه و تولید آثار هنری نیز در این مجموعه برپاست و آنطور که متولیان میراث فرهنگی گفته اند، ارائه هنرهاي سنتي متعلق به 100 سال گذشته در اين موزه از جمله تفاوتهاي آن با ديگر موزههاي صنايع دستي است.
در کنار این موزه که بر خلاف موزه های دیگر امکان بازدید از آن برای عموم مردم امکان پذیر نیست، قرار است موزه بزرگان دین نیز برپا شود.
چهارم اردیبهشت ماه امسال محمد شریف ملک زاده رئیس سازمان میراث فرهنگی از افتتاح این موزه تا دو هفته دیگر خبر داده و گفته بود که یکی از خصوصیات بارز این موزه ساخت مجسمههای این بزرگان است به همین منظور از مدتها پیش تندیس 62 نفر از بزرگان دین شناسایی و ساخته شدهاند بنابراین مشخصات و سابقه آنها در این موزه به نمایش گذاشته میشود.
وی درباره دلیل برپایی این موزه گفته است: بسیاری از بزرگان جهان اسلام از تهران وارد کشور میشوند و ترجیحاً چنین موزهای در ساختمان تاریخی ارگ آزادی نیز ساخته شده است.
از آنجا که بازدید برای عموم مردم از موزه های هنرهای سنتی و بزرگان دین فراهم نیست، گویا بازدیدکنندگان از این دو موزه تنها مهمانان و کارکنان سازمان میراث فرهنگی هستند.