به گزارش خبرنگار مهر، بهرام غیبی بعد از ظهر شنبه در جلسه مشترک با اصحاب رسانه تصریح کرد: پایگاه جعفر آباد، خروسلو، سرچم و اردبیل – مغان در مراحل پایانی ساخت بوده و همزمان با هفته دولت به بهره برداری می رسد.
وی با بیان اینکه مشکل کمبود 700 میلیون ریالی اعتبار پایگاه خروسلو رفع شده است، اضافه کرد: علاوه بر این برای احداث پایگاه بین شهری اردبیل - مغان نیز مالک جعفرزاده مقدم خیر اردبیلی مبلغی بالغ بر 400 میلیون ریال اهدا کرده است.
غیبی با یادآوری فعالیت 11 پایگاه ثابت و سیار در سال 89، تاکید کرد: در جهت توسعه پایگاههای بین شهری در سالهای 90 و 91 تعداد پایگاهها از 11 مورد به 17 مورد افزایش یافته است.
مدیر کل هلال احمر استان تاکید کرد: با بهره برداری از پایگاههای در دست ساخت، رقم پایگاههای امدادی استان به 21 مورد افزایش خواهد یافت.
وی افزود: در هفته دولت هزار و 404 متر مربع به فضاهای فیزیکی پایگاههای بین شهری استان اضافه خواهد شد.
سرچم پر ترددترین جاده مواصلاتی اردبیل در ایام نوروز
غیبی در خصوص پایگاه بین شهری جاده اردبیل – سرچم تاکید کرد: بر خلاف برخی انتقادها نبود کوچکترین ایمنی در این جاده را تائید نمی کنم.
وی اضافه کرد: در حال حاضر عملیات احداث پایگاه بین شهری این جاده آغاز شده است و طبق پیش بینی ها حداکثر تا دو ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.
وی افزود: پس از آغاز به کار این جاده هلال احمر با استقرار پایگاه موقت اقدام به تامین ایمنی جاده به سهم خود کرده است.
غیبی با بیان اینکه سرچم پرترددترین جاده در طول ایام تعطیلات نوروز بوده است، تاکید کرد: مهمترین نیاز این جاده دایر کردن امکان آنتن دهی خطوط تلفن همراه است.
کمبود تجهیزات امدادی، مشکل آفرین است
به گفته مدیر کل هلال احمر استان صرف احداث پایگاه امدادی کافی نیست و تجهیز این مراکز به اندازه خود ساختمان فیزیکی اهمیت دارد.
این مسئول معتقد است در برخی مواقع کمبود امکانات امدادی در محل حادثه موجب تشدید خسارات شده و به همین دلیل تجهیزات از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
غیبی تصریح کرد: آمادگی نیروی امدادی به معنی حضور به موقع در محل حادثه به همراه تجهیزات است و هلال احمر در صورت کمبود امکانات حتی در حضور به موقع نیز مشکلاتی در امداد و نجات خواهد داشت.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین تجهیزات وجود انبار امدادی در محل نزدیک به منطقه حادثه است، ادامه داد: یکی از مشکلات امداد رسانی در زلزله آذربایجان شرقی نبود انبار امدادی مناسب در نزدیکی محل حادثه بود.
1600 متر مربع انبار امدادی در اردبیل دایر شد
مدیر کل هلال احمر استان اضافه کرد: در سال گذشته انبار امدادی پارس آباد با 650 متر مربع، بیله سوار با 460 متر مربع و گرمی با 460 متر مربع در اردبیل دایر شد.
وی با بیان اینکه تنها در شهرستانهای کوثر و سرعین انبار امدادی استاندارد موجود نیست، اضافه کرد: وجود انبار امدادی استاندارد می تواند سرعت امداد رسانی و ارائه بسته های امدادی در منطقه حادثه را افزایش دهد.