اردبیل – خبرگزاری مهر: مدير كل پزشكي قانوني استان اردبيل با اشاره به خريد سه دستگاه الكل سنج تنفسي، از تجهیز تمامي 9 مركز پزشكي قانوني این استان به اين دستگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد وليزاده بعد از ظهر یکشنبه در جلسه روساي پزشكي قانوني شهرستانهاي اين سازمان و با تشریح عملکرد پزشکی قانونی استان افزود: علاوه بر این هم اکنون تمامي مراكز به كيف بررسي صحنه جرم مجهز هستند.

به گفته كيف بررسي صحنه جرم وی حاوي ابزار و وسايل مورد نياز در بررسي صحنه جرم از قبيل دوربين ديجيتال، ‌وسايل نمونه برداري، وسايل حفاظت شخصي، فشار سنج و... است.

مدير كل پزشكي قانوني استان با اشاره به نصب و راه اندازي دستگاه پيشرفته GC-MASS  با اعتباري بالغ بر دو ميليارد ريال در آزمايشگاه مركزي استان اضافه کرد:با راه اندازي این دستگاه امكان شناسايي روانگردان ها و داروهاي محرك جديد فراهم شده است.

وی تصریح کرد: همچنین در سال گذشته تجهيزاتي نظیر دستگاه هيدروژن ژنراتور با اعتبار 90 ميليون ريال، دستگاه اندازه گيري كننده گاز منوكسيد كربن در محيط و دستگاه‌ اتوسكوپ ديجيتال با اعتبار 35 ميليون ريال خریداری و در مراکز راه اندازی شده است.

ولیزاده راه اندازي سامانه پيام كوتاه با قابليت ارسال و دريافت پيام، اتصال شهرستان هاي استان به شبكه داخلي سازمان و توسعه سيستم مكاتبات اداري به آنها، تجهيز مراكز به دوربين هاي كنترل مدار بسته و... را از ديگر اقدامات صورت گرفته در پزشكي قانوني استان عنوان كرد.

برچسب‌ها