یاسوج – خبرگزاری مهر: رئیس حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از پنج هزار جلد کتاب هنری در کتابخانه تخصصی این حوزه موجود است.

رضا پارسیان‌نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این کتابخانه نخستین کتابخانه تخصصی استان است که توسط حوزه هنری استان در یاسوج دایر شده است.

وی بیان کرد: در این کتابخانه، کتاب‌هایی در زمینه‌های ادبیات پایداری، شعر، داستان، خوشنویسی، طراحی، فلیم و عکس، تذهیب، نگارگری، موسیقی موجود است.

پارسیان‌نژاد اظهار داشت: همچنین کتاب‌های مختلفی در زمینه جامعه شناسی، پژوهشی و مجلات تخصصی هنری نیز در این کتابخانه در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

وی بیان داشت: بیش 500 میلیون ریال برای تجهیز و تکمیل این کتابخانه هزینه شده است.

این مسئول فرهنگی هدف از راه اندازی این کتابخانه را کمک به رشد و توسعه دانش هنری هنرمندان این استان عنوان کرد و گفت: یکی از برنامه‌های این حوزه کمک به رشد هنرمندان است که از طریق برگزاری کارگاههای آموزشی و در اختیار نهادن منابع مختلف انجام می‌شود.

وی یادآور شد: این کتابخانه قابلیت تبدیل به پژوهشگاه هنری را در جهت کمک به انجام پژوهش‌های کاربردی هنری دارد.

پارسیان‌نژاد نبود منابع هنری به روز و کاربردی در این استان را از جمله مشکلات هنرمندان عنوان کرد و افزود: با ایجاد این کتابخانه و تجهیز و تکمیل آن در سال‌های آتی بخشی از مشکلات هنرمندان در این راستا مرتفع می‌شود.