حسن رنجبر در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه با بیان اینکه معلمان مدارس استثنایی دانش آموزان این مدارس را مثل فرزندان خود دانسته و با حوصله و بردباری استعدادهای آنها راشناسایی می کنند، افزود: کار کردن با بچه هاي معلول ذهني و جسمي باعث مي شود هر روز بيشتر به ياد خدا و شکر گذار نعمات بی شمارش باشيم.
وی با بیان اینکه معلمان مدرسه هاي استثنايي در مقايسه با ديگر معلمان شرایط ویژه ای دارند اظهار داشت: اين معلمان بدليل اينکه بايد نگرش آموزشي و دلسوزي و مهرباني را با هم براي اين دانش آموزان معلول داشته باشند کار بسيار مشکل و سختي دارند.
رنجبر تصريح کرد: کار کردن با اين بچه ها نسبت به بچه هاي عادي و سالم خيلي سخت تر است و روش تدريس ما براي هر يک از دانش آموزان متفاوت است و بدليل مشکلات آموزشي و رفتاري نياز به صبر و حوصله ويژه اي دارد.
مدیر مدرسه استثنایی باغچه بان میامی ضمن تاکید بر اینکه فعاليت در مدارس استثنايی به عنوان يك كار ارزشمند، با ايثار و فداكاری معلمان جلوه های زيبای تعليم و تربيت را رقم می زنند، گفت: تلاش مضاعف مربيان زحمت كش اين مراكز سبب شده تا این دانش آموزان پا به پاي دانش آموزان دیگر پيشرفت كنند.
رنجبر با اشاره به انجام طرح سنجش در تیرماه سالجاری افزود: پايگاه سنجش شهرستان ميامي در این مدرسه است و تست هاي هوش، بينايي و شنوايي از تمامي دانش آموزان گرفته خواهد شد.
وی اظهار داشت: مدرسه باغچه بان ميامي در حال حاضر 19دانش آموز دارد که اين افراد در مقاطع آمادگي تا ششم و در سه گروه ناشنوا، کم توان ذهني و چند معلوليتي هستند.
مدیر مدرسه استثنایی باغچه بان میامی در پایان برگزاری مسابقه طناب زنی ویژه ناشنوایان، طرح توانبخشی و گفتار درمانی برای تمامی بچه ها، برگزاری مسابقات نقاشی و تشکیل گروه سرود را از جمله برنامه های مدرسه استثنایی باغچه بان میامی به مناسبت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر برشمرد.