به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در حاشیه افتتاح نخستین کتابخانه تخصصی حوزه رسانه استان در سنندج، اظهار داشت: ارتقای سطح کیفی فعالیت های رسانه ای و حمایت از اصحاب رسانه استان همواره از اولویت های این اداره کل بوده و با بسیج همه امکانات و تجهیزات برای تحقق این مهم تلاش خواهیم کرد.
قباد میمنت آبادی افزود: خوشبختانه طی چند سال اخیر شاهد انسجام هرچه بیشتر فعالیت های رسانه ای در استان بوده ایم و هم اکنون نیز با توجه به دستورالعمل های ابلاغی از سوی معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص سرای روزنامه نگاران و فعالیت های آموزشی، پژوهشی، خدماتی و رفاهی این سرا در استان ها شاهد به وجود آمدن ظرفیتی مناسب برای خدمت رسانی هرچه بیشتر به اصحاب رسانه هستیم.
وی ادامه داد: طی چهار ماه فعالیت دفتر سرای روزنامه نگاران استان شاهد فعالیت ها و تلاش های ارزنده ای در خصوص خدمت رسانی هرچه بیشتر به اصحاب رسانه و ارتقای شان و منزلت فعالان این عرصه مهم در استان بوده ایم و در این مسیر نیز تفاهم نامه های متعددی با دستگاه ها و نهادهای مختلف اجرایی و خدمت رسان در استان منعقد شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با ابراز خرسندی از افتتاح نخستین کتابخانه تخصصی حوزه رسانه در استان یادآور شد: با افتتاح این کتابخانه بدون شک شاهد رفع بخشی از دغدغه های اصحاب رسانه در خصوص عدم دسترسی به منابع تخصصی خواهیم بود و سعی می شود در ایام مختلف سال و با اختصاص اعتباراتی ویژه این کتابخانه و فعالیت های آموزشی و پژوهشی در سرای روزنامه نگاران استان گسترش یابد.
مدیرسرای روزنامه نگاران استان کردستان نیز در این مراسم بیان کرد: ششمین دفتر استانی سرای روزنامه نگاران ایران همزمان با نهم دی ماه سال 91 در استان کردستان فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون نیز اقداماتی در خصوص عضوگیری و ساماندهی اعضا، تشکیل کمیته های تخصصی، انعقاد تفاهم نامه های همکاری با دستگاه های اجرایی صورت گرفته است.
خبات ساعدی افزود: هم اکنون 106 نفر از فعالان رسانه ای استان در حوزه نشریات محلی، خبرگزاری ها، نشریات سراسری و رسانه های دیداری و شنیداری در استان کردستان به عضویت رسمی این سرا درآمده و پرونده های آنان برای صدور کارت رسمی اعضا به دبیرخانه کشوری سرا ارسال شده است.
وی اظهار داشت: فعالیت های سرای روزنامه نگاران استان به عضوگیری محدود نشده و در طول این چهار ماه زمینه های لازم برای خدمت رسانی در حوزه های آموزشی و پژوهشی نیز در این سرا فراهم شده است.
مدیرسرای روزنامه نگاران کردستان ادامه داد: امضای تفاهم نامه همکاری با پلیس فتای استان کردستان در خصوص برگزاری کارگاه های آموزشی در حوزه فضای سایبر، رایزنی برای امضای تفاهم نامه همکاری با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، حوزه هنری استان کردستان و اداره کل نهاد کتابخانه های عمومی استان کردستان از دیگر اقدامات این سرا بوده که طی هفته های آتی شاهد انعقاد تفاهم نامه های همکاری دوجانبه با این دستگاه ها نیز خواهیم بود.
ساعدی یادآور شد: اقدامات اولیه برای راه اندازی نخستین کتابخانه تخصصی حوزه رسانه استان از ابتدای سال جاری آغاز شد و خوشبختانه با مساعدت های مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی شاهد افتتاح این کتابخانه تخصصی همزمان با روز جهانی ارتباطات هستیم.
وی بیان کرد: در این کتابخانه بیش از 110 عنوان کتاب تخصصی در حوزه رسانه و شیوه های نگارش اخبار و اطلاع رسانی و بیش از 20 عنوان نرم افزار تخصصی برای استفاده فعالان رسانه ای استان در نظر گرفته شده است و طی روزهای آتی نیز از سوی دفتر مرکزی سرای روزنامه نگاران ایران منابع تخصصی و نرم افزارهای ویژه ای به این کتابخانه اهدا خواهد شد.
مدیرسرای روزنامه نگاران استان کردستان گفت: کتابخانه تخصصی حوزه رسانه استان در جوار دفتر سرای روزنامه نگاران در مجتمع فرهنگی هنری فجر دایر شده و در ایام مختلف هفته آماده خدمت رسانی به اصحاب رسانه استان، پژوهشگران و دانشجویان حوزه روزنامه نگاری و ارتباطات خواهد بود.