به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد آزاد پیش از ظهر در بازدید از محور آزادراه همدان - ساوه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: 32 کیلومتر از بهره برداری این پروژه باقیمانده که 10 کیلومتر آن آسفالت شده و 23 کیلومتر آن نیز در مرحله آسفالت ریزی است.
وی گفت: 34 پروژه مهر ماندگار در همدان در همدان وجود دارد که سه پروژه در دست بخش خصوصی با مشکل اجرا همراه بوده اما پروژه های دولتی به صورت مناسبی در دست اجرا است.
استاندار همدان با تاکید بر اینکه بخش عمده ای از پروژه های ماندگار همدان تا پایان شهریور به بهره برداری خواهد رسید، گفت: آزادراه همدان - ساوه در مجموع 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای 28 کیلومتر باقیمانده نیز 30 میلیارد تومان هزینه خواهد داشت.
وی با تاکید بر اینکه ساخت پروژه آزادراه همدان - ساوه 200 میلیارد تومان هزینه در بر داشته است، اضافه کرد: باتوجه به اینکه این طرح پیش از این یکبار به بهره برداری رسیده، دیگر افتتاح رسمی نخواهد داشت.
رئیس حوزه ساخت و توسعه شبکه حمل و نقل همدان نیز با بیان اینکه آزادراه ساوه همدان بخشی از آزادراه کربلاست، اظهار کرد: این آزادراه به منظور رفع تنگناهای دسترسی به غرب کشور، کوتاه کردن زمان مسافرتها و تسهیل دسترسی به غرب ایران و در حقیقت به منظور احیای جاده قدیم ابریشم طراحی و احداث میشود.
محمود دهقان افزود: در راستای تحقق اهداف بلند با توجه به ویژگیهای استان همدان یکی از مأموریتها و وظایف اصلی استان توسعه و تقویت شبکه راههای داخلی و محورهای ارتباطی با استانهای همجوار با تأکید بر آزادراهها، بزرگراهها، راههای اصلی، راهآهن و نوسازی، توسعه و تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی استان است.
رئیس حوزه ساخت و توسعه شبکه حمل و نقل استان همدان بیان کرد: آزادراه ساوه - همدان از اهمیت ویژهای برخوردار است و با احداث این آزادراه، حمل و نقل در این مسیر سرعت بیشتری میگیرد و علاوه بر آن کیفیت حمل و نقل نیز به علت سطح سرویس بالای آزادراه و کاهش تصادفات بهبود مییابد.
دهقان با اشاره به اینکه اهمیت احداث آزادراه ساوه همدان به عنوان امری انکارناپذیر به خوبی مشخص است، اضافه کرد: این پروژه از یکسو تأثیر مستقیم بر اشتغالزایی و اقتصاد شهرهای قرار گرفته در این مسیر و صنایع رو به گسترش محلی دارد و از سویی دیگر نقش مهمی در صنعت حمل و نقل و به تبع آن اقتصاد کشور ایفا میکند.