به گزارش خبرگزاري مهر، خليل اله عراقي در خصوص اين جشنواره اظهار كرد: روايات و آواهاي این موسیقی که در بین نسلهای مختلف تا زمان حال تداوم داشته از یک بالندگی و شکوفایی خاصی برخوردار است که نغمات همراه آن انسان را به اصالت ذاتی خویش سوق می دهد و چون این موسیقی با یک داستان و قصه توسط اساتید این رشته که با دوتار نواخته شده و سینه به سینه نقل گردیده است به آن مقام گفته می شود که نشان از مقام والای این موسیقی در بین مردم دارد.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي نيشابور بيان كرد: موسیقی مقامی خراسان دارای نغمات خاص در شمال، مرکز و جنوب خراسان است که اساتید این رشته در باب آوای موسیقی ایران آن را اجرا می کنند و امسال همزمان ميلاد فرخنده و با سعادت حضرت امام علي (ع) و به ياد استاد محمد رضا رضا دوست اين آيين را با همكاري شهرداري نيشابور برگزار خواهيم كرد.
عراقي گفت: سازهاي دو تار، قشمه و سرنا از سازهاي موسيقي مقامي هستند كه در حال فراموشي است و ما به دنبال احياي اين سازها و همچنين نواهاي مقامي در فرهنگ فولكلور نيشابور هستيم و به همين علت امسال پايه تكنوازي را به سازهاي قشمه و سرنا اختصاص داده ايم.
وي تصريح كرد: هنرمندان موسيقي مقامي نيشابور در بخش تکنوازی وگروه نوازي موسیقی مقامی در مقامهای مختلف خراسان قطعات زیبایی را در نعت خوانی و منقبت خوانی اهل بیت عصمت و طهارت (ع) اجرا خواهند کرد كه مورد داوری قرار مي گيرد.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي نيشابور افزود: يازدهمين جشنواره موسیقی مقامی نيشابور جمعه سوم خرداد 92 همزمان با ميلاد فرخنده و با سعادت حضرت امام علي (ع) وسال روز فتح خرمشهر در محل فرهنگسراي سيمرغ ويژه عموم مردم هنر دوست نيشابور برگزار مي شود.