به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز سروری در دومین نشست تخصصی دبیران استانی که در محل ستاد مرکزی خدمتگزاران برگزار شد ضمن تبریک ولادت امام جواد (ع) و حضرت علی (ع) بر شاخص های عدالت و معنویت امیر المومنین (ع) تاکید کردو افزود: همانگونه که علی (ع)خود را وقف دیگران کردند ما هم باید با سر لوحه قرار دادن صفات این امام هما افرادی را در لیست های شوراها بگنجانیم تا به شورایی توانمند وکارآمد دست یابیم. بنابراین در صدد هستیم تا با در نظر گرفتن سبد نیازهای شهری به ارائه بهترین لیست برای این نهاد مردمی به اتفاق نظر برسیم.
وی با اشاره به ویژگیهای کاندیداهای شورا ها گفت : همانگونه که حضرت علی (ع) مظهر ترجیح منافع اسلام و مسلمین بر خود بودند ما باید این ویژگی را در خود تقویت کنیم و نمایندگانی معرفی کنیم که منافع ملی را بر خود ،حزب و جناح ترجیح دهند.
سروری دلیل انحلال برخی شوراها را عدم توجه به منافع مردم و جامعه عنوان کرده و افزود : توجه به صفات حضرت علی (ع) که مظهر ساده زیستی هستند الگویی مناسبی است برای همه ما و نباید افرادی که اهل اشرافی گری و اسراف هستند در شوراها قرار گیرند.
وی تاکید کرد افرادی که در شوراها می خواهند خدمت کنند نباید بدنبال منافع قبیله ای و فامیلی باشند بلکه در شرایط حاضر شوراها نیازمند حضور افراد با اخلاص و عاشق خدمت به مردم هستند تا بتوانند ضمن حرکت به سمت آبادانی و پیشرفت موانع و مشکلات موجود را مرتفع ساخته و شهرها را برای زندگی بهتر شهروندان آماده سازی کننند و این امر میسر نمی شود مگر آنکه شوراها در مسیر و بر محور قانون گام بردارند.
رییس ستاد خدمتگزاران با اشاره بر این که شوراها باید احقاق حقوق شهروندان را مد نظر قرار دهند گفت : باید تلاش کرد تا در شوراها به حقوق اجتماعی شهروندان توجه ویژه ای صورت گیرد.
وی هم چنین در ادامه به فعالیت های ستادهای ستانی اشاره کرده افزود: در بسیاری از استانها ستادهای چابک و فعال راه اندازی شده است و باید سعی شود در تهیه لیست به افراد کار آمد و صاحب تخصصی که متعهد نیز هستند اهتمام ویژه ای صورت گیرد که برخی لیست های استانی در این خصوص به نتیجه رسیده اند و کار به مراحل بعدی ارجاع داده شده است .
سروری با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در ستاد خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت گفت: آنچه در این بخش مهم است آنست که این مجموعه باید فعالیت های شوراها را رصد کرده تا عملکرد شوراها تبدیل به برنامه شود و همچنین با رصد نقاط ضعف به دنبال ارتقا و توانمندی شوراها باشد.
وی با اشاره به ظرفیت های خوب و ارزشمند شوراها تصریح کرد : شوراها ضمن حفظ استقلال باید با دولت تعامل خوبی در جهت رفع مسائل و مشکلات شهروندان داشته باشد.
همچنین نمایندگان دولت هم باید در جلسات راهبردی شوراها حضور یافته تا برای رفع مسائل و مشکلات مو جود شهری چاره اندیشی کنند.
وی همچنین تعامل شوراها با نمایندگان مردم در خانه ملت را بسیار با اهمیت و تاثیر گذار خوانده، افزود : از آنجایی که قانون شوراها شتاب زده نوشته شده است مجلس محل مناسبی است تا خلاء شوراها رفع شود.