بافق - خبرگزاري مهر: استاندار يزد با اشاره به امنيت حاكم در كشور و دستاوردهايي كه امنيت به دنبال داشته است، گفت: همه داشته هاي ملت ايران مديون شهدا و خانواده هاي آنهاست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا فلاح زاده، صبح چهارشنبه در ديدار با خانواده هاي شهدا به همراه معاونان، امام جمعه و جمعي از مسئولان شهرستان بافق اظهار داشت: خانواده‌هاي شهدا با كسب روزي حلال، فرزنداني تربيت كردند كه حافظ امنيت اين مرز و بوم شدند و در اين راه حتي از نثار جان خود نيز دريغ نكردند.

وي، نقش لقمه حلال و تربيت قرآني را در پرورش فرزندان بسيار موثر دانست و افزود: اگر فرزندان برومند اين خانواده ها نبودند، امروز از امنيت، دستيابي به دانش هاي مختلف، رشد اقتصادي و ... خبري نبود.

وي خانواده هاي شهدا را بزرگترين حاميان و مشوقان شهدا در راه اطاعت از ولايت و پاسدار از مرز و بوم ايران اسلامي دانست و افزود: خانواده هاي شهدا از حق طبيعي خود گذشتند و فرزندان و خود را به جبهه ها فرستادند.

فلاح زاده، مادران، همسران، پدران و فرزندان شهدا را نماد صبوري و استقامت خواند و افزود: ملت ما اكنون بايد قدرداني خود را از آنها به اثبات برسانند.

فلاح‌زاده تاكيد كرد: ملت شريف ايران، مديون خانواده‌هاي معظم شهدا هستند و اميدواريم بتوانيم با شناختن راه شهدا و ادامه راه آنها، بخشي از اين دين را به خانواده‌هاي آنها ادا كنيم.

وي با بيان اينكه پيروزي انقلاب اسلامي و پس از پيروزي در جنگ تحميلي، امنيت را براي كشور به ارمغان آورد، افزود: در سايه اين امنيت بود كه دستيابي به علم و دانش در بخش‌هاي مختلف ميسر شد و علم و دانش توانست دستاوردهاي بسياري براي كشور به ارمغان آورد.

استاندار يزد، آباداني كشور و به دنبال آن رشد اقتصادي را از مهم‌ترين دستاوردهاي كسب علم و دانش دانست و افزود: همه اينها به دنبال امنيت نصيب ملت و كشور ما شده و اين امنيت به جز با خون شهدا، ميسر نشده است.

وي تاكيد كرد: بي‌شك هرآنچه امروز داريم، مديون خون شهدا هستيم و بايد همواره قدردان آن باشيم.

استاندار يزد امروز به همراه نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه يزد، معاونان استاندار و جمعي از مديران  شهرستان بافق به ديدار خانواده شهداي بافق رفتند.

شهرستان بافق 245 شهيد تقديم انقلاب اسلامي كرده است.