به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام جواد اسماعیلنیا مهلت شرکت در فراخوان ششمین جشنواره علامه حلی را 10 مهرماه ذکر کرد و افزود: طلاب دارای سن کمتر از 31 سال میتوانند در فراخوان این جشنواره شرکت کنند.
مدیر ساماندهی امور پژوهشی عمومی حوزههای علمیه خواهران قالبهای ارسال آثار به ششمین جشنواره علامه حلی از سوی بانوان طلبه را تحقیق پایانی سطح دو، پایاننامه سطح سه، کتاب و مقاله ذکر کرد و یادآور شد: هر پژوهشگر حداکثر میتواند سه اثر در قالبهای مختلف به این جشنواره ارائه کند.
وی با بیان اینکه آثار رسیده به جشنواره علامه حلی در 10 گروه علمی مورد بررسی قرار خواهد گرفت، اظهار داشت: این گروهها شامل تفسیر و علوم قرآنی، فقه و حقوق اسلامی، کلام، علوم حدیث و درایه، اصول فقه، فلسفه و منطق، اخلاق و تربیت، تاریخ اسلام و تشیع، ادبیات و علوم انسانی مرتبط با حوزه دین میشود.
حجتالاسلام اسماعیلنیا بخش ویژه این جشنواره را سبک زندگی اسلامی دانست و گفت: این بخش مختص طلاب سطح سه در حوزههای علمیه خواهران و طلاب پایه هفت در حوزههای علمیه برادران است و برگزیدگان این بخش از امتیازی ویژه برخوردار خواهند شد.
وی با اشاره به نحوه ارائه آثار از سوی بانوان طلبه به دبیرخانه جشنواره علامه حلی خاطرنشان کرد: بانوان طلبه آثار خود را از طریق سامانه فراخوانهای پژوهشی در پایگاه اینترنتی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در این جشنواره ثبت و ارائه کنند.
دبیر جشنواره علامه حلی با بیان اینکه ششمین جشنواره علامه حلی همزمان با ایام هفته پژوهش در 28 آذرماه برگزار خواهد شد، افزود: امسال جشنواره علامه حلی پنج ماه زودتر از روال هرساله برگزار میشود و با توجه به کمبود وقت از طلاب خواهر میخواهیم که ارسال آثار خود را به روزهای پایانی محول نکنند.
وی گفت: امسال مانند سالهای گذشته شاهد برگزاری جشنوارههای استانی علامه حلی در استانهای تهران، اصفهان و خراسان خواهیم بود.
حجتالاسلام اسماعیلنیا با اشاره به برخی ویژگیهای ششمین جشنواره علامه حلی نسبت به جشنواره پنجم تصریح کرد: با توجه به اینکه برخی از طلاب حوزههای علمیه خواهران دارای تحصیلات دانشگاهی هستند، امسال پایاننامههای دانشگاهی طلاب نیز در جشنواره علامه حلی شرکت داده میشود.
وی افزود: همچنین آثار کسانی در جشنواره شرکت داده میشود که در دوره قبل برگزیده نشده باشند.
دبیر جشنواره علامه حلی خاطرنشان کرد: در پنجمین جشنواره علامه حلی بانوان طلبه در ثبت آثار و کسب رتبه همسطح با برادران و در برخی مواضع برتر از برادران عمل کردند.
وی افزود: در اکثر استانها آمار مشارکت طلاب خواهر به مراتب بیش از طلاب برادر بوده است.