به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علي غفاري صبح پنجشنبه در نشست مسئولان حوزه های علمیه خواهران گلستان افزود: آموزش اين طلاب هزينه هاي زيادي در بر دارد که بيشتر آن توسط مردم و خيرين پرداخت مي شود.
وی اظهار داشت: در استان گلستان 13 مدرسه علميه خواهران در مقطع کارشناسي و کارشناسي ارشد فعاليت دارند که حدود يک هزار و 200 طلبه در آنها مشغول تحصيل هستند و به همين ميزان نيز از اين حوزه ها فارغ التحصيل شده اند.
حوزه ها دولتی نشوند
جواد قناعت استاندار گلستان نیز گفت: کمک و توجه ويژه به حوزه ها را، وظيفه ديني و شرعي است اما نبايد گذاشت که حوزه ها دولتي شوند زيرا که از حريت و استقلال آنها کاسته مي شود.
وي ادامه داد: با برگزاري جلساتي با معاونت برنامه ريزي استانداري، يکايک پروژه هاي حوزه هاي علميه بررسي مي شود تا بتوان تعدادي از آنها را در سال 92 اجرا کرد.
دکترین دفاعی نظام بر مبنای پیشتیبانی مردمی است
قناعت با اشاره به اينکه دکترين دفاعي نظام برمبناي پشتيباني مردمي است، افزود: دشمن نيز به خوبي متوجه اين دکترين شده و با انواع تهاجم، مردم را مورد هدف قرار داده تا پشتيباني خود را از نظام بردارند.
به گفته قناعت، علت اين دکترين، غناي تئوري قوي و مذهبي است که در پشت اين موضوع قرار دارد و آن، چيزي جز حضور حوزه هاي علميه و تئوري غني آنها که همان آموزه هاي اسلام ناب است، نیست.
استاندار گلستان اضافه کرد: اين مخزن، بار علمي قوي و پشتوانه فقاهتي دارد که باعث برپايي انقلابي در مردم براي حضور آنها در صحنه و جلوگيري از تجاوز دشمن به يک وجب از خاک کشور شده است.
قناعت گفت: آنچه براي مردم اصل است، حضور آنها در صحنه است و حوزه هاي علميه و مراجع بايد به آنها خوراک فکري دهند و جهت دهي و هدايت کنند.
وي با اشاره به اينکه به دليل همين دکترين دفاعي، دولت نيز از حوزه هاي علميه حمايت مي کند، افزود: در سال 91 وضعيت اعتباري کشور وضعيت جنگي و بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب، تهاجم دشمنان، جدي بوده است.
به گفته قناعت، در طول 34 سال انقلاب براي اولين بار در سال 91 شاهد تحقق 65 درصدي درآمدهاي نفتي کشور بوديم و اين در حالي است که در بدترين شرايط جنگ در سال 66-65 ميزان تحقق در آمدهاي نفتي کشور 75 درصد و در دوران ديگر 95 درصد بوده است.
استاندار گلستان اينها را پيامدهاي جنگ نرم دشمن و تلفاتي دانست که دشمن از کشور گرفت و خاطرنشان کرد : البته نبايد پيشرفت هاي کشور در جنبه هاي مختلف را علي رغم همه اين تحريم ها و تهديد ها ناديده گرفت.
ساخت و ساز مجدد حوزه ها، افزايش مساعدت مالي، رايگان بودن هزينه هاي آب و برق و ساير خدمات براي حوزه ها، معرفي حوزه هاي علميه خواهران به جامعه براي بهره برداري از آنان؛ سرکشي و بازديد از حوزه ها و بررسي شرايط آنها از نزديک، ترويج فرهنگ وقف براي مدارس علميه و اختصاص زمين براي ساخت و ساز و توسعه فضاهاي آموزشي حوزه ها موارد مطرح شده از سوي مسوولان حوزه هاي علميه خواهران در اين نشست بود.