هرمز - خبرگزاری مهر: رئیس شورای شهر جزیره هرمز هر گونه ساخت و ساز در جزیره هرمز بدون تاییدیه و نظارت دفتر فنی شهرداری را ممنوع و غیرقانونی عنوان کرد.

محمد زرنگاری در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان داشت: با توجه به اینکه استان هرمزگان در مسیر گسل قرار دارد و احتمال بروز زلزله در این جزیره زیاد است باید در ساخت وساز های منازل مسکونی دقت بیشتری از سوی این استاد کاران و با نظارت دفتر فنی مهندسی شهرداری صورت بگیرد.

رئیس شورای شهر هرمز اظهارداشت: استاد کاران به عنوان بازوی شهرداری محسوب می شوند که با همکاری همدیگر می توانند با رعایت اصول فنی ساخت و ساز های استاندارد احداث کنند.

زرنگاری گفت: در صورت مشاهده ساخت و سازهای غیر اصولی و بدون مجوز و انباشته شدن نخاله های ساختمانی توسط  صاحب کار در سطح شهر برخورد قانونی می شود.

نماینده هرمز گان در شورایعالی استانها  عنوان کرد در صورت مشاهده تخلف و تصرف اراضی شهری  از سوی چه کار فر ما و چه پیمانکار از طریق کمیسیون ماده 100 برخورد می شود.

رئیس شورای شهر نیز افزود با توجه به نبود شن و ماسه استاندارد در هرمز شهرداری در این خصوص همکاری کنند تا از طریق حمل دریایی با ارزان ترین قیمت به دست شهروند برسد.