باقر مسلمی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تخصیص های عمرانی در سال گذشته برای تکمیل فضاهای آموزشی تنها 20 درصد بوده و با توجه به عدم تخصیص اعتبارات، بسیاری از طرح های ارائه شده نیمه تمام باقی مانده است.
وی با اشاره به نقش موثر خیرین مدرسه ساز برای اتمام طرح های نیمه تمام آموزشی افزود: برای افزایش نقش مشارکت خیرین تغییراتی در شیوه مشارکت برای سال جاری داده شده است که این تغییرات در کمیسیون آموزش به تصویب رسیده است.
به گفته مسلمی، تغییرات ارائه شده شامل اتمام طرحهای نیمه تمام از سوی خیرین است و در نهایت پروژه به نام خیرین نامگذاری می شود. این در حالی است که پیش از این خیرین ابتدا اعتبار خود را به صورت کامل پرداخت کرده و پس از آن دولت با پرداخت سهم خود، کار ساخت و ساز را به اتمام می رساند.
معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت و مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تصریح کرد: با توجه به وجود هفت هزار طرح نیمه تمام آموزشی، امیدواریم با کمک خیرین و همچنین دولت سازمان مشکلات و کمبودهای فضا و تجهیزات آموزشی سطح کشور برطرف شود.
840 میلیاردتومان، کمک خیرین برای مدرسه سازی
وی درباره میزان کمک های خیرین برای ساخت مدرسه توضیح داد: در سال گذشته خیرین 840 میلیارد تومان اعتبار برای ساخت مدرسه اختصاص داده بودند که از این میزان 40 درصد زمین، ملک و تجهیزات بوده و مابقی اعتبارات وجه نقد بوده است.