به گزارش خبرگزاری مهر، در این دوره از آزمون ها که صبح روز جمعه مورخ سوم خردادماه برگزار شد 147 نفر دانشجو در دوره راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی و 150 نفر در دوره مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی همزمان با سراسر کشور به رقابت پرداختند.
این آزمون ها در طول سال در دو نوبت برگزار می شود و افراد شرکت کننده از فارغ التحصیلان آموزشگاه های گردشگری تحت پوشش اداره کل میراث فرهنگی فارس می باشندکه پس از دریافت مدارک لازم مجاز به فعالیت در حوزه های تخصص خود خواهند بود.
تحول بزرگی در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری فارس
قائم مقام اداره کل میراث فرهنگی فارس در حاشیه تجلیل از خبرنگاران فعال حوزه میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری فارس گفت: در دو سال اخیر تحول بزرگی در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری استان فارس صورت گرفته است.
قدرت الله تاجبخش با اشاره به اینکه فارس با دارابودن جاذبه های متعدد و متنوع تاریخی، فرهنگی و طبیعی یکی از قطب های گردشگری کشور است، افزود: رسانه ها با انعکاس اخبار و اطلاعات در این حوزه می توا نند نقش بسزایی در معرفی این داشته های فرهنگی ودرنهایت جذب گردشگر داشته باشد.
تاجبخش افزود: تبلیغات، اطلاع رسانی و بازگو کردن مسایل به منظورشفاف سازی می تواندامید، انگیزه و نشاط اجتماعی را در جامعه به همراه داشته باشد.
عبدالرضا نصیری اصل معاون میراث فرهنگی فارس نیز در این جلسه بابیان اینکه آمادگی پاسخگویی به سوالات رسانه ها در حوزه میراث فرهنگی وجود دارد، گفت: بسیاری از موضوعاتی که در این حوزه در رسانه ها مطرح می شودقابل پاسخگویی است.
وی در ادامه با مثال آوردن یکی از این موضوعات مبنی بر پدید آمدن ترک در زمین های پیرامون مجموعه های تاریخی- فرهنگی نقش رستم و تخت جمشید گفت: ترک های موجود زمین در دشت مرودشت حاصل یک دوره شش الی هفت ساله خشکسالی است که موضوع نگران کننده ای برای آثار تاریخی در این منطقه نیست.
وی افزود: پنج هزار چاه غیر مجاز در دشت مرودشت نیز تاثیر بسزایی در ایجاد فرونشست زمین و ترک های سطحی دارد که بر اساس کارهای کارشناسی شده صفه تخت جمشید و نقش رستم در معرض خطر و آسیب نیستند.
نصیری همچنین به نمونهای دیگراز مسایل مطرحشده در رسانه ها اشاره کرد وگفت: پرداختن به موضوع پوشش گیاهی در مجموعه جهانی تخت جمشید نیز که دقیقا مشخص نیست از کجا شروع شده است، غیرکارشناسی است وجای بحث دارد.
معاون میراث فرهنگی فارس در ادامه خاطرنشان کرد: تاکنون استفاده از کاه گل برای اندود آثار تاریخی بهترین روش حفاظت است و سبز شدن برخی از دانه های کاه در این نوع اندود نیز موضوعی عادی است که رخ می دهد و آسیبی بر اثر وارد نمی کند.