ساری - خبرگزاری مهر: جانشین فرمانده سپاه کربلای مازندران، نقش رزمندگان لشگر 25 کربلا در فتح عملیات بیت المقدس را بی بدیل دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار رحمت الله صادقی بعد از ظهر شنبه در همایش حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی، روشنگری و بصیرت دینی بسیجیان گاز مازندران با بیان اینکه انقلاب اسلامی و حماسه بدون دین مفهوم ندارد، افزود: امروز شاهدیم که شهدای هسته ای جمهوری اسلامی ایران، مظهر دیانت، اخلاص،ب زرگی و مردانگی هستند.

وی افزود: پذیرش حق برای استکبار که ادعای دموکراسی دارد بسیار سخت است و ملت ایران با توکل به خداوند متعال و ائمه اطهار در مقابل توطئه های دشمنان ثابت قدم ایستاده و ایران تنها کشوری است که به طور کامل دموکراسی در آن حاکم است.

وی با اشاره به انتخابات پیش رو افزود: هر برگ رای تیری به سمت استکبار جهانی بوده و انتخاب اصلح ملت،مظهر حماسه سیاسی خواهد بود.

صادقی گفت:حماسه سیاسی و حماسه حضور انقلاب اصلح،منشا حفظ و تدوام نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهد بود.

وی افزود: فتح خرمشهر نه تنها تاریخ ساز شد بلکه اقدامات بازدارنده ای که امام(ره) پس از فتح خرمشهر پیش بینی نموده بود،تمدن ساز نیز شد.

صادقی گفت: تاریخ دفاع مقدس سرشار از حماسه ها بوده و حماسه فتح خرمشهر زیرساخت این حماسه ها محسوب می شود و امروز شاهد پیشرفت روز افزون جوانان ایران اسلامی در همه عرصه ها هستیم.

وی افزود: اعتماد به نفس، تقدس به دفاع،توکل به خداوند متعال، ادای تکلیف و فرهنگ عاشورایی از علل موفقیت حماسه خرمشهر است.

صادقی ادامه داد: دشمن در عملیات بیت المقدس از 50 لشکر و تجهیزات نظامی پیشرفته بهره می برد که در این شرایط سخت، حماسه مقاومت ایجاد و خرمشهر آزاد شد.

خادمان راهیان نور و برگزیدگان مسابقات سفرنامه راهیان نور گاز مازندران تقدیر شدند.