به گزارش خبرنگار مهر، آزمون کارشناسی ارشد پزشکی در روزهای 9 و 10 خردادماه با حضور 71 هزار داوطلب برگزار می شود و داوطلبان باید به سئوالات در مدت 160 دقیقه پاسخ دهند.
به همراه داشتن تلفن همراه حتی به صورت خاموش، جزوه و کتاب تقلب محسوب شده و با خاطیان مطابق مقررات برخورد می شود. پس از پایان آزمون دفترچه سئوالات در اختیار داوطلب قرار می گیرد و کلید اولیه سئوالات در 19 خرداد منتشر خواهد شد.
داوطلبان می توانند تا 25 خرداد اعتراضات خود را به صورت اینترنتی ارسال کنند و پس از آن کلید نهایی در وقت مقتضی اعلام می شود.
مرکز قلب و عروق شهید رجایی، موسسه عالی آموزش و پژوهش طب انتقال خون، موسسه رازی، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و دانشگاه های علوم پزشکی اهواز، اردبیل، شهیدبهشتی، شیراز، تبریز، زنجان، مازندران، بندرعباس و همدان اعلام کرده اند که تعهدی در قبال خوابگاه دانشجویی ندارند.
جدول ظرفیت پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد به تفکیک ظرفیت هر دانشگاه و رشته اعلام شده است و داوطلبان باید برای انتخاب محل تحصیل خود از این جدول استفاده کنند. در مجموع 4 هزار و 114 نفر در 62 رشته بدون احتساب رشته های دانشگاه آزاد، دوره های بین الملل و شبانه و نیروهای نظامی پذیرفته می شوند و تنها برای رشته تاریخ علوم پزشکی هنوز ظرفیتی اعلام نشده است.
62 رشته در این دوره از آزمون وجود دارد که بیشترین ظرفیت به رشته پرستاری با 366 نفر ظرفیت اختصاص دارد و کمترین میزان ظرفیت به رشته های سلامت سالمندی با 4 نفر، پرستاری نظامی با 6 نفر، مهندسی پزشکی (زیست مواد) با 6 نفر اختصاص دارد.
ظرفیت پذیرش دوره شبانه دانشگاه علوم پزشکی تهران در 6 رشته نیز 65 نفر اعلام شده است. همچنین ظرفیت شعب بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی ایران، شهیدبهشتی، شیراز، تبریز، یزد، کرمان و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در این دوره 662 نفر اعلام شده است.
بر اساس اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی در 6 واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد نیز 275 نفر در 5 رشته پذیرفته می شوند.
پذیرش در دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله تنها از میان اعضای رسمی سپاه پاسداران، ارتش و نیروی انتظامی با ارایه مجوز شرکت در آزمون از یگان مربوطه صورت می گیرد و بر این اساس در 12 رشته 79 نفر پذیرفته می شوند.