محمد رئوفی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: توجه به بحث نظارت و رعایت استانداردهای لازم، از اولویتهای ضروری حوزه صنعت بهویژه مقوله سرب و روی است.
وی اظهار داشت: در همین راستا به دلیل عدم رعایت برخی از مسایل در گذشته، دغدغههایی بهویژه در زمینه محیط زیست برای واحدهای سرب و روی زنجان به وجود آمد که با اهتمام به همه موارد
زیستمحیطی، امروز شاهد این هستیم که از صنعت سرب و روی زنجان بعد از 25 سال به عنوان صنعت سبز یاد میشود که این مهم در گذشته به هیچ وجه وجود نداشت.
استاندار زنجان گفت: با بهرهبرداری از کارخانه کنسانتره سرب و روی و فرآوری پسماندهای شهرک صنعتی روی به خاک معمولی، طی دو سال آینده معضلات مربوط در این بخش برطرف میشود.
رئوفی نژاد تصریح کرد: خاک استحصالی از این کارخانه قابلیت استفاده در مصالح ساختمانی را داشته و به لحاظ زیست محیطی مشکلی ندارد و از طرفی، مهمترین دغدغه مردم استان زنجان آلودگیهای مربوط به سرب و روی و وجود پسماندهای قابل توجه در این بخش بود که با اقداماتی، این دغدغه نیز مرتفع شد.
وی تاکید کرد: اعتبارات مربوط به واحدهای قابل افتتاح و یا کلنگزنی شده در زمینه صنعت سرب و روی استان بالغ بر 1600 میلیارد ریال بوده و در این خصوص برای 800 نفر شغل ایجاد شده است.
استاندار زنجان گفت: رعایت اصول ایمنی، بهکارگیری تکنولوژیهای به روز و استانداردسازی واحدهای سرب و روی در زنجان، از جمله اقداماتی است که با هدف کاهش آلودگیها در این بخش حاصل شده است.