بهزاد فرسادفر در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با توجه به قانون ارتقا کیفیت تولیدات صنعتی که در سال 89 مصوب شد برنامه یزمان بندی جهت استاندارد شدن اجباری کالاها تعیین و برطبق آن به تدریج کالاهای مشمول این قانون در مسیر اجرای طرح استاندارد اجباری قرار می گیرند.
وی افزود: براساس درج آگهی رسمی و انجام امور قانونی این طرح تا تیرماه سال جاری شاهد اعمال قانون استاندارد اجباری بر روی 299 قلم کالا و تولید صنعتی خواهیم بود.
فرسادفر تصریح کرد: هم اکنون حدود 650 قلم کالا مشمول این طرح شده اند.
مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه گفت: پیش بینی شده است بیش از 300 کالای دیگر تا پایان سال جاری مشمول این طرح می شود.
وی گفت: هم اکنون 300 واحد تولیدی مشمول طرح استاندارد اجباری بوده و پیش بینی می شود تا تیرماه سال جاری نیز 350 واحد صنعتی دیگر مشمول این طرح شوند.
وی تولیدات کشاورزی را بیشترین کالاهای مشمول در مسیر اجرای طرح استاندارد اجباری عنوان کرد و گفت: هم اکنون بیش از 500 کالای صادراتی نیز مشمول طرح استاندارد اجباری هستند.
فرسادفر تصریح کرد: داشتن پروانه استاندارد را از ضروریات کالاهای صادراتی برشمرد و گفت: این ضرورت بخش عمده ای کالاهای صادراتی جز فرآورده های کشاورزی مانند صیفی و میوه را شامل شده و بررسی کیفیت آن بر عهده اداره کل استاندارد است.
وی هم چنین تایید ماهیت و بررسی کالاها در گمرکات را از وظایف این اداره دانست و گفت: پس از تایید یا رد کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی در گمرکات نتیجه از سوی اداره کل استاندارد به مسئولین گمرک اعلام خواهد شد.
مدیرکل استاندارد و تخحقیقات صنعتی استان کرمانشاه، گفت: اداره کل استاندارد استان کرمانشاه برای بررسی کالاها و تعیین کیفیت آنها نمایندگی هایی را در مرزها و گمرکات استان قرار داده است.
وی در پایان گفت: عمده صادرات استان کرمانشاه از طریق مرز پرویزخان است و نمایندگان این اداره کل با دقت بالا در این مرز مستقر و کیفیت کالاها را ورود و خروج بررسی می کنند.