به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی حداد عادل در جلسه امروز خود با اعضای شورای عمومی جبهه حماسه سازان گفت: در روزهای حساسی قرار داریم و این انتخابات برای 4 سال قوه مجریه کشور را ترسیم می کند و ملت در یک آزمون خطیر برای انتخاب فردی مناسب قرار دارد.
وی گفت: این انتخابات باید به نحوی باشد که رئیس جمهور آینده نه تنها نقاط قوت دولت های قبلی را داشته و نقاط ضعف آنها را نداشته باشد، بلکه رئیس جمهور آینده باید تلاش کند نقاط قوت انقلاب بیشتر و مشکلات کمتر شود.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: باید برای انتخاب درست درک درستی از واقعیت انقلاب و دستاوردهای انقلاب اسلامی در داخل و خارج از کشور داشته باشیم.
وی گفت: انقلاب توانست یک الگویی از حکومت دینی به وجود آورد در حالی که غرب مدت ها بود حکومت دینی را پایان یافته می خواند، در این زمان انقلاب آمد و یک بار دیگر نشان داد که نه تنها حکومت دینی ممکن است بلکه ضروری است.
عضو ائتلاف پیشرفت تصریح کرد: در این 34 سال حکومت دینی مبانی حکومتی سکولاریسم را به چالش کشانده است و نشان داده گرفتاری بشر دوری از خداست.
وی با بیان اینکه استقلال و نفی سلطه پذیری از دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران است، گفت: ایران امروز مستقل ترین کشور سیاسی جهان است و هیچ دشمنی نمی تواند ادعا کند که ایران مستقل نیست.
حدادعادل با اشاره به اینکه بدون حضور مردم در صحنه و رشد و بصیرت آنها به عنوان سرمایه بزرگ انقلاب این دستاوردها محقق نمی شد و این سرمایه انسانی به مراتب مهمتر از ثروت های زیر زمینی همچون نفت است.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما توانستیم نسلی را تربیت کنیم که امروز مدیران جامعه ما هستند و این نسل مدیران میوه های انقلاب می باشند.
وی تصریح کرد: اگر دستاوردهای انقلاب در حوزه های مختلف نبود نمی توانستیم در مقابل فشار دشمنان دوام بیاوریم.
عضو ائتلاف پیشرفت با بیان این که نباید تاثیر انقلاب اسلامی ایران را در صحنه سیاسی بین المللی نادیده بگیریم افزود: عمده اتفاقاتی که در جهان و منطقه می افتد با واسطه و یا بی واسطه تحت تاثیر انقلاب اسلامی ایران به وجود می آید.
وی اظهار داشت: امروز منطقه خاورمیانه منطقه بازی نیست که هر کسی بخواهد تصمیم بگیرد دولتی را عوض کند در این امر موفق شود.
حدادعادل گفت: رئیس جمهور کسی نیست که از وی انتظار برود در همه امور مثل یک کارشناس متخصص عمل کند بلکه تخصص وی باید در مدیریت و هماهنگ کردن نیروها باشد.
وی با بیان این که رئیس جمهور موفق کسی است که از دانش متخصصان استفاده کند، گفت: بنده اگر موفق به پیروزی در انتخابات شوم شعارم "دولت تقوا و تدبیر" خواهد بود چرا که با این دو رکن اساسی مشکل قابل حل است.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: اگر تقوا و تدبیر باشد هماهنگی بین قوا و وحدت هم بیشتر خواهد شد و با توجه به تجربه ای که بنده در اداره مجلس و تعامل بین مجلس و قوه مجریه داشتم می توانم به آن کمک کنم که وحدت این دو قوه بیشتر شود.
وی خاطرنشان کرد: رئیس جمهور موفق کسی نیست که مجلس را مقابل خودش بداند چرا که مجلس می تواند به عنوان یک ظرفیت کارشناسی ارزنده در کنار دولت باشد همان طور دولت نیز می تواند با مشورت های درست قوه مقننه را در تصویب قوانین یاری نماید.
عضو ائتلاف پیشرفت خاطرنشان کرد: دولت من دولتی است که برنامه کاری خود را بر اساس اسناد بالادستی نظام به ویژه رهنمود رهبری طراحی خواهد کرد.
وی گفت: با آشنایی که بنده با افکار رهبری به خصوص در عرصه فرهنگی و سایر حوزه ها دارم تلاش می کنم تا برنامه هایم با رهنمودهای رهبری زاویه نداشته باشد.