مشهد – خبرگزاري مهر: نخستین بیمارستان صحرایی قطب شمال شرق کشور با حضور رئیس سازمان مدریت بحران کشور در مشهد به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان مديریت بحران کشور ظهر پنج‌شنبه در مراسم افتتاحیه نخستین بیمارستان صحرایی قطب شمال شرق کشور در مشهد اظهار كرد: خراسان رضوي يكي از استان‌هاي حادثه‌خيز است و شايد بر مبناي همين حادثه‌خيزي باشد كه اين استان به عنوان قطب شمال شرق كشور انتخاب شده است.

حسن قدمي گفت: اعتبار تخصيص‌يافته به بيمارستان‌هاي صحرايي را 120 ميليارد تومان است و دو فروند بالگرد نيز هنگام وقوع حوادث در عمليات امدادرساني مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وي  بيان كرد: علاوه بر وجود حدود 15 بيمارستان صحرايي در كشور، تجهيزات ديگري مانند آشپزخانه صحرايي، نانوايي صحرايی، اردوگاه‌هاي مديريتي 50 و 100 نفره، نيز به تناسب و وسعت حوادث در سطح کشور مورد استفاده قرار مي گيرند.

رئیس سازمان مديریت بحران کشور گفت: اين تجهيزات و امكانات مختص يك استان نيست و بلافاصله به هر استاني كه حادثه‌اي در آن اتفاق بيافتد، ارسال مي‌شود.

وي در مورد طرح جامع خطرپذيري اين سازمان توضيح داد و افزود: به مرحله اول اين طرح حدود 45 ميليارد تومان اعتبار اختصاص یافته است.

وي با بيان اينكه  پيشگيري در كاهش خسارات ناشي از حوادث اهميت به سزايي دارد گفت: سياست‌هاي سازمان در دو سال گذشته بيشتر بر پيشگيري معطوف شده است اما با اين حال بايد آمادگي مقابله را نيز داشته باشيم.

قدمي با اشاره به اينكه امكانات و تجهيزات خوبي براي مديريت بحران داريم، گفت: وسعت حادثه، ميزان جوابگويي اين امكانات را تعيين مي‌كند و اگر حادثه‌اي خارج از انتظار باشد ممكن است پاسخگويي دشوار باشد.

وي  تاكيد كرد: متاسفانه در كشور نظارت بر مقاوم‌سازي مغفول مانده  و در حالي كه بسياري از ساختمان‌ها بر روي كاغذ در برابر زلزله 8 ريشتري مقاوم هستند با زلزله 5 ريشتري فرو مي‌ريزند زيرا نظارتي بر آن‌ها صورت نگرفته است.

رئیس سازمان مديریت بحران کشور در مورد دو بيمارستاني كه در زلزله آذربايجان ويران شدند  يادآور شد: با هماهنگي‌هاي صورت گرفته با قوه قضائيه با متخلفان ساخت و نظارت بر اين دو بيمارستان دولتي برخورد مي شود.

 

 

برچسب‌ها