به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر شعبانی فرد ظهر روز شنبه در ستاد اجرایی توسعه بخش کشاورزی با تاکید بر اینکه این صندوق مانع ورود سرمایه کشاورزی به دلال بازی ها شده است افزود: عملکرد مطلوب صندوق حمایت از توسعه کشاورزی استان در سال های اخیر موجب شده تا راهی برای ورود سرمایه بخش کشاورزی به دلال بازی ها باز نشود.
وی با اشاره به توانمندیهای تولیدی بخش کشاورزی ادامه داد: تولید محصولات کشاورزی چون انار، پسته، گل و گیاهان زینتی و... بستر ایجاد صندوق های محلی، تخصصی و منطقه ای را از سوی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان ضروری می سازد.
ایجاد صندوق های تخصصی بستر رشد و توسعه را فراهم می کند
استاندار استان مرکزی با تاکید بر ضرورت حمایت مدیریت استان از تشکیل صندوق های تخصصی حمایت از توسعه بخش کشاورزی در شهرهای اراک، ساوه، زرندیه و محلات گفت: با ایجاد صندوق های تخصصی بستر رشد و توسعه بخش کشاورزی و تولید محصولات ویژه در این شهرها فراهم می شود.
شعبانی فرد در ادامه توسعه بخش کشاورزی استان را در گرو مدیریت منابع، مدیریت تولید، مدیریت اشتغال این بخش در کنار توجه به اصل آموزش دانست و گفت: آوزش یک اصل مهم و اساسی درراستای پایداری توسعه بخش کشاورزی است.
وی با اشاره ظرفیت های بخش کشاورزی موجود در استان مرکزی گفت: استان مرکزی استانی برخوردار از خاک حاصلخیز است که توجه به آن بستر افزایش تولیدات بخش کشاورزی این استان را فراهم می کند.
افزایش 14 درصدی سرمایه صندوق
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان مرکزی نیز در این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد این صندوق طی سال های اخیر گفت: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی با هدف پرداخت سریع، ارزان و هدفمند تسهیلات با یک میلیارد سرمایه گذاری بخش کشاورزی در استان مرکزی فراهم کرده است.
محمد رضا خالقی در ادامه با اشاره به فعالیت 132 تشکل کشاورزی در استان مرکزی گفت: مشارکت تشکل های کشاورزی در صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان موجب افزایش 14 درصدی سرمایه این صندوق از یک میلیارد تومان به 13 میلیارد و 500 میلیون تومان شده است.
وی پرداخت 45 میلیارد تومان تسهیلات چهار درصد به کشاورزان و تولید کنندگان عرصه کشاورزی و دامداری را از دیگر عملکرد این صندوق در شش سال اخیر برشمرد و در 7 ماهه سال 91 بالغ بر 8 میلیارد تومان تسهیلات به اتحادیه دامداران صنعتی استا پرداخت شده است.
گفتنی است ایجاد صندوق حمایت از توسعه کشاورزی در شهرهای اراک و ساوه و افزایش شعاع دشت فراهان از هر دو سو برای بهره مندی کشاورزان از پساب فاضلاب تصفیه خانه اراک از جمله مصوبات این جلسه بود.