محمدرضا بشری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه شهرستان ملایر از نظر ظرفیتهای صنایع دستی در جایگاه خوبی قرار دارد، گفت: عمده صنایع دستی ملایر مربوط به مبل و منبت است.
وی از اشتغال 11 هزار نفر در بخش صنایع دستی این شهرستان خبر داد و افزود: این تعداد در پنج هزار کارگاه تولیدی مشغول به فعالیت هستند.
بشري بیان کرد: هنرمندان این شهرستان در رشتههای مرواربافی، قلمزنی، معرق، تارهای سنتی، سفال و گلیم بافی فعالیت دارند.
وی با اشاره به ظرفیتهای خوب شهرستان ملایر در صنعت مبل و منبت عنوان كرد: هم اکنون بیش از 60 درصد مبلمان کشور در ملایر تولید میشود.
بشری گفت: این صنعت درآمد خوبی داشته و علاوه بر منبتکاران عدهای از جوانان این شهرستان در کارگاههای رنگکاری، رویهکوبی مبل، بخش حمل و نقل مبل و منبت مشغول به فعالیت هستند.
وي گفت: رایزنی های لازم برای ایجاد پژوهشکده فناوری مبل و منبت و نمایشگاه دائمی عرضه محصولات صنایع دستی انجام شده است.
بشری صنایع دستی را نماد هویت و فرهنگ یک ملت برشمرد و اظهار داشت: حمایت و توسعه صنایع در شهرستان ملایر در سالهای اخیر رشد خوبی داشته است.
وی از شورای اسلامی ملایر و فرمانداری خواست نسبت به ساخت تندیسی از مبل و منبت در یکی از میادین یا بلوارهای شهر ملایر به عنوان نماد مبل و منبت در کشور اقدام کنند.
وی با بیان اینکه نقش صنایع دستی در تولید ناخالص داخلی بر کسی پوشیده نیست، گفت: می توان با سرمایهگذاری در بخشهای صنایع دستی به پیشرفتهای اقتصادی خوبی دست پیدا کرد.