عمليات اجرايي فاز دوم احداث خط لوله در هند توسط شركت مهندسي و تاسيسات دريايي ايران كه به دليل نامساعدي شرايط جوي متوقف شده بود با مساعد شدن هوا، بارديگر آغاز خواهد شد.

مسعود سلطان پوردر گفت وگوي اختصاصي با خبرنگار اقتصادي مهر با بيان اين مطلب گفت :با اتمام فاز اول پروژه احداث 156 كيلومتر خط لوله در دريا  كه از بزرگترين پروژه هاي ايران درخارج از كشور است عمليات اجرايي فاز دوم اين پروژه توسط اين شركت آغاز مي شود .

وي اضافه كرد : درحال حاضر كارها به دليل نامساعد بودن هوا متوقف شده است اما با مساعد شدن هوا عمليات فاز دوم اين پروژه نيز شروع شده و در سال 2006 به پايان مي رسد .

وي همچنين با اشاره به عمليات فازهاي 17 و 18 پارس جنوبي گفت : مطالعات مهندسي اين فازها آغاز شده است كه براي اتمام اين مطالعات يك سال فرصت نياز است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر ، بخش فراساحل فازهاي 17و18 به  شركت مهندسي و تاسيسات دريايي  واگذار شده است كه كليه شرح كار پروژه از بخش دريا شامل مهندسي خريد ، ساخت ، نصب ، راه اندازي سكوهاي سرچاهي ، بهره برداري و خطوط لوله زير دريايي از جمله فعاليتهاي اين شركت در پروژه توسعه اين فازها است .

اين گزارش مي افزايد :  سه شركت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي ايران ، مهندسي و ساختمان صنايع نفت و پتروپارس فعاليتهاي مربوط به مديريت پروژه را انجام خواهند داد و چگونگي واگذاري فعاليتها به پيمانكاران فرعي در بخشهاي مختلف در تاسيسات خشكي با تصويب نمايندگان كنسرسيوم مشخص خواهد شد .

با اتمام طرح توسعه اين دوفاز به منظور توليد روزانه معادل يك ميليون فوت مكعب گاز در روز از هر يك از فازها بوده كه تاسيسات دريايي آن شامل تجهيزات جدا سازي آب از گاز ، جداسازي مايعات گاز و پمپاژ آن به داخل لوله زير دريايي و دو خط 32 اينچ و انتقال گاز و مايعات گازي از دريا به خشكي و دو خط 4 اينچ هريك به طول تقريبي 105 كيلومتر است .