به گزارش خبرنگار مهر، به اعتقاد مسئولان دولت در شرایط فعلی متوسط مصرف گازوئیل در ایران بیش از نیاز واقعی مشترکان واقعی در بخشهای نیروگاهی، حمل و نقل و صنایع است به طوری که از متوسط مصرف روزانه نزدیک به 100 میلیون لیتری گازوئیل حدود 5 تا 7 میلیون لیتر آن به خارج کشور قاچاق میشود.
در شرایط فعلی یکی از مهمترین دلایل انحراف و قاچاق فرآوردههای نفتی به ویژه گازوئیل ایجاد بازارهای اجاره کارتهای هشومند سوخت خودروهای سنگین به ویژه در استان های مرزی کشور است.
بر این اساس از بهمن ماه سال گذشته تاکنون مسئولان دستگاه های مختلف همچون ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی هشدارهایی نسبت به ضبط و جریمه دارندگان کارت های اجاره ای بنزین و گازوئیل مطرح کرده اند.
سیدمجتبی شفیعی رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور درباره برنامه دولت به منظور مقابله با کارت های اجاره ای گازوئیل، گفت: از اردیبهشت و خرداد ماه سالجاری دور جدید ابطال کارت های اجاره ای گازوئیل در دستور کار قرار می گیرد.
از سوی دیگر مصطفی کشکولی در جدیدترین اولتیماتوم گازوئیلی دولت به صاحبان کارتهای اجارهای گازوئیل، گفت: در صورت مشاهده استفاده از کارت های سوخت اجاره ای گازوئیل در جایگاهها، این نوع کارت ها بلافصله باطل می شوند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با تاکید بر اینکه از اول تیر ماه تمامی کارتهای سوخت خودروهای دیزلی که به صورت اجارهای در جایگاه ها مورد استفاده قرار میگیرند غیرفعال و از رده خارج میشوند، تصریح کرد: همچنین برای صاحبان کارتهای اجارهای به هیچ وجه المثنی صادر نمیشود.
این مقام مسئول، افزود: به مالکان کارتهای سوخت گازوئیل پیشنهاد می شود به منظور جلوگیری از مشکلات بعدی، به هیچ وجه کارت سوخت خود را در اختیار دیگران قرار ندهند.
وی با یادآوری اینکه بازرسان شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی به طور ادواری جایگاهها را مورد بازرسی قرار می دهند خاطرنشان کرد: مردم هرگونه تخلف را به مرکز پاسخگویی شرکت ملی پخش نفتی با شماره تماس09627 اطلاع رسانی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۴
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفنی از آغاز دور جدید ابطال کارتهای اجارهای گازوئیل از تیر ماه سالجاری خبر داد و اعلام کرد: برای صاحبان کارتهای اجارهای به هیچ وجه المثنی صادر نمیشود.