تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۴

عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران گفت: موزه صلح موزه خوبی است و باید در حوزه ارتباطات کاری کنید تا موزه صلح بیشتر شناخته شود چرا که اصولا موزه‌ها منزوی هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد مسجد جامعی نامزد چهارمین دوره انتخابات شورای شهر تهران در بازدید خود از موزه صلح با جمعی از جانبازان دوران دفاع مقدس دیدار و گفتگو کرد.

مسجد جامعی همزمان با اهدای کتاب "یا حسین" به جانبازان اظهار داشت: من به این کتاب خیلی علاقه دارم و آن را به جمع شما عزیزان هدیه می‌کنم.

وی با اشاره به ظرفیتهای بالای موجود در این موزه به ارائه راهکارهای خود برای بهبود فعالیت موزه صلح خاطر نشان کرد: موزه صلح موزه خوبی است و باید در حوزه ارتباطات کاری کنید تا موزه صلح بیشتر شناخته شود چرا که اصولا موزه‌ها منزوی هستند.

مسجدجامعی با اشاره به پژوهش انجام شده درباره شهر تهران گفت: چندی پیش یک دانشجو دانشگاه قزوین، شهر تهران را از دید‌گاه یک جانباز بررسی کرده بود. وی از محل اقامت موقت خود در تهران با چشمان بسته به سمت دانشگاه تهران حرکت می‌کند و یک فیلم بردار فعالیت وی را ثبت و ضبط می‌کند در این فیلم تحقیقی مشکلات جانبازان در شهر تهران به نمایش در آمده است. این فیلم نشان می‌دهد که چقدر شهر تهران برای ارائه خدمات به جانبازان نا‌ به سامان است. برپایه این تحقیق و بررسیهای کار‌شناسی ما سندی را در این رابطه تهیه کردیم و در شورای شهرسوم به تصویب رسید.

عضو شورای شهر تهران در ادامه از تهیه گزارشی توسط خودش خبر داد که وجوه فراموش شده دوران جنگ تحمیلی در شهر تهران را بیان می‌کند.

وی گفت: در زمان موشک باران شهر تهران بسیاری از شهروندان تهرانی آسیب دیدند و تعدادی از همشهریان ما به درجه شهادت رسیدند که برای گرامیداشت یاد آن رشادت‌ها و مظلومیت‌ها باید یادمانهایی طراحی و اجرا شود.

مسجد جامعی با تجلیل از رشادتهای جانبازان و ایثارگران با بیان اینکه "مهربانی زنده است" اظهار داشت: یک آتش نشان تهرانی با نجات دختر بچه تهرانی نشان داد مهربانی نمرده است. مهربانی زنده و محبت جاودانه است. مهر و محبت یک مبنای عاشقانه دارد. اصل این است که خشونت شهری را کاهش دهیم. ان شاالله راهی که شما در این موزه و مرکز فرهمگی انتخاب کرده‌اید الگو شود و همه آنرا انتخاب کنند چراکه جامعه ما نیاز به نگاهی انسانی دارد.

محمد رضا تقی‌پور مقدم مدیر موزه صلح تهران و از جانبازان دوران دفاع مقدس با اشاره به درد و رنجهای جانبازان گفت: جانبازان درد کشیدند تا مردم بتوانند نفس بکشند.

وی افزود: موزه صلح تهران اولین موزه صلح خاورمیانه است. در سراسر جهان حدود ۱۵۰ موزه صلح فعالیت می‌کند که موزه صلح هیروشیما یکی از آنهاست. در موزه صلح تهران بازدید کننده در مواجهه با راهنمایان موزه که خود قربانبان جنگ هستند، یک سند زنده را می‌بیند. جنگ برای ما جانبازان نبود بلکه جنگ برضد مردمی بود که در شهر زندگی می‌کردند و پشت جبهه رزمندگان را حمایت می‌کردند.

تقی‌پور مقدم به فعالیتهای موزه صلح تهران اشاره کرد و گفت: ما در لاهه در کنفرانس منع سلاح شیمیایی و کمیته باز نگری شرکت کردیم. آقای‌ بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد در سفرش به تهران از موزه صلح تهران بازدید کرد و حتی در سخنرانی خود جمله‌ای خارج از متن درباره موزه صلح تهران افزود و گفت حتی من پس از بازدیدم از موزه صلح تهران در امحای سلاح شیمیایی مصمم شدم.