به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا دایمی با اعلام اینکه حدنصاب فروش اوراق مشاركت بخش آب شكسته شد گفت: در سال 91 بيشترين ميزان فروش اوراق مشاركت در بخش آب و آبفاي كشور انجام و بيش از 40 هزار ميليارد ريال اوراق مشاركت فروخته شد.
سرپرست معاونت آب و آبفاي وزارت نيرو با اشاره به برنامه های بخش آب برای تنوع بخشي منابع تامین مالي در سال 91 و كاهش ميزان وابستگي به اعتبار دولتي با استفاده از منابعی مانند سرمايه گذاران بخش خصوصي، بيع متقابل، تهاتر، فروش اموال و فروش اوراق مشاركت اظهار داشت: سال 91 يک نقطه تحول به لحاظ تکمیل طرح هاي نیمه تمام در بخش آب بوده است.
این مقام مسئول در وزارت نیرو افزود: اجرای طرح هاي مهم كشور از جمله طرح هاي بزرگی مانند طرح سياه بيشه و رامهرمز بخش زيادي از شبكه هاي آبياري و زهكشي و تصفيه خانه هاي آب و فاضلاب در سال 91 سرعت گرفت.
به گفته وي، طرح هاي مهرماندگار نیز از كارهاي بزرگي بود كه در سال 91 در بخش آب كشور هدف گيري شد و به ثمر نشست. دایمي با بيان اينكه در تدوين اسناد بالادستي در سال گذشته هم موفقيت هاي بزرگي به دست آمده است گفت: بخش زيادي از طرح جامع آب كشور، تدوين راهبردها و برنامه هاي عملياتي بخش آب و تهيه سند ملي آب در سال گذشته صورت گرفت و اين سه سند مهمي است كه كارهاي اجرايي آن در سال 91 انجام شده و انتشار اين 3 سند در سال 92 هدف گيري شده است.
دایمی افزود: اين 3 سند براي گرفتن مجوزها و تاييديه ها به كميسيون هاي زيربنايي دولت و مجلس ارسال شده و اميد است با انتشار اين اسناد بالادستي بتوانيم هم افزايي و همفكري كاملي را در بدنه مديريت آب كشور ايجاد كنيم.
سرپرست معاونت آب و ابفای وزارت نیرو اظهار داشت: افزايش سهم بخش خصوصي در اجراي طرح ها چه به صورت سرمايه گذاري و چه به لحاظ اعلام آمادگي براي همكاري از جمله ديگر مباحث مهم بخش آب در سال 91 بود كه اميدواريم ادامه يابد.
وي استفاده از آب درياها براي مناطقي از كشور كه با تنش شديد آبي مواجه هستند به عنوان يكي ديگر از دستاوردهاي سال 91 اشاره كرد و گفت: در بخش هايي از كشور مانند ناحیه فلات مرکزی ديگر آب تجديدشونده وجود ندارد و نمي توان از آب سطحي و آب زيزميني براي توسعه استفاده كرد. دایمی ابراز اميدواري كرد با اجراي طرح هاي انتقال آب بتوانيم تنش آبي را در استان هاي فلات مركزي مانند سمنان، اصفهان، خراسان جنوبي، كرمان و يزد كاهش دهيم.