زنجان -خبرگزاری مهر: دبیركل جبهه پایداری انقلاب اسلامی در خصوص احتمال کشیده شدن انتخابات به دور دوم گفت: اگر مردم مردانه به معرکه بیایند انتخابات همین یک دوره بوده و به دور دوم نمی رسد.

حجت الاسلام مرتضی آقا تهرانی شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار مهر با تاکید بر لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات افزود: آنچه از ملت  ایران و ترک زبانان سراغ داریم همت و حضور حداکثری در همه صحنه ها بخصوص صحنه انتخابات است.

وی در ادامه  با بیان اینکه من چند چیز را در آقا سعید جلیلی دیدم گفت: آقا سعید در مناظرات در پی دفاع از انقلاب، نظام، حضرت آقا، ولایت فقیه و شهدا بوده که ارزشمند است.

حجت الاسلام آقا تهرانی، افزود: سعید جلیلی سفت و سخت در همه مناظرات با ولایت فقیه است و از اصل ولایت فقیه دفاع می کند.

عضو جبهه پایداری با بیان اینکه سعید جلیلی فردی ولایت‌مدار است و گفت: جلیلی دغدغه ولایتمداری دارد.

حجت‌الاسلام آقا تهرانی شیوه تبلیغ سعید جلیلی را شیوه انبیا دانست و گفت: سعید جلیلی هیچ‌گاه خود را مطرح نکرده است.

وی با بیان اینکه انبیا همواره مردم را به سوی خدا دعوت می‌کردند و خودشان را مطرح نمی کردند، افزود: سعید جلیلی مردم را نخوانده است و حالت منیت ندارد.

این حامی سعید جلیلی، برگزاری مناظرات از رسانه ملی را کار ارزشمند و قابل تقدیر عنوان کرد و افزود: باید به خاطر برگزاری چنین برنامه‌های مناظره از صدا و سیما تشکر جدی شود و صدا و سیما فرصتی فراهم کرد تا کاندیداهای ریاست جمهوری حرف‌های خود را بیان کنند.

حجت الاسلام آقا تهرانی با اشاره به اینکه با برگزاری مناظره‌ها زمان مناسبی در اختیار کاندیداها قرار گرفت، یادآور شد: مردم با دیدن برنامه‌های مناظره‌ها می‌توانند در انتخاب خود دقت کافی داشته باشند

حجت الاسلاام آقا تهرانی در پاسخ به جوانی که از وی برای ولایتمدار بودن دکتر جلیلی تضمین خواست گفت: حجت بر حاج آقا مصباح تمام شده و در ولایتمداری حاج آقا مصباح که تردید نیست و وقتی که آقای احمدی نژاد کوچکترین مشکل پیدا کرد ما حمایت می کردیم ولی ایشان ایستادند.