به گزارش خبرگزاری مهر، "دالیا زیادا"، از فعالان حقوق بشر و یکی از مهمترین انقلابیون مصری که جایزه های بین المللی فراوانی را کسب کرده و در حال حاضر از کارشناسان ارشد مرکز مطالعات "ابن خلدون" مصر است در گفتگو با روزنامه اتریشی "استاندارد"، اظهار داشت: مسائل سیاسی و اقتصادی بزرگی در کشور ما وجود دارد. آنچه که دولت محمد مرسی حالا انجام می دهد این است که گناه این اوضاع را به گردن دیگری می اندازد.
وی در ادامه خاطر نشان کرد که انتظار سرکوب بیشتر مردم از راههای ظاهرا قانونی و نفوذ روزافزون دولت روی همه زمینه های زندگی مردم را در آینده دارد.
زیادا افزود: ما این دولت را انتخاب کردیم و بنابراین قدرت حق اوست. اما از آنجایی که ما در مسیر دموکراسی قرار داریم، هیچ قانون اساسی که از مردم حمایت کند در کشور ما وجود ندارد. همچنین هیچ سازمانی در کشور ما وجود ندارد که در صورت تجاوز رئیس جمهور از حدود خود اقدامی کند. این یک دیکتاتوری نیست اما یک دموکراسی غیر لیبرال است. اگر هیچ کس کاری انجام ندهد به زودی یک دیکتاتوری جدید در کشور ما حاکم می شود.
این فعال مصری در بخش دیگری از این گفتگو شرایط فعلی در کشورش را آرامش قبل از طوفان ارزیابی کرده و گفت: در اواسط ژوئن، سالگرد ریاست جمهوری مرسی است و اعتراضات گسترده ای در میدان تحریر مصر تصمیم گیری شده است که در 13،15 و 17 ژوئن برگزار می شود.
"زیادا" همچنین خاطر نشان کرد که ما در این زمینه کار می کنیم که از انقلابیون مصری سیاستمدار بسازیم. بسیاری از سازمانهای غیر نظامی در مصر در حال حاضر به مردان و انقلابیون جوان برای ورود به عرصه سیاست آموزش می دهند.
وی در بخش دیگری از این گفتگو با تاکید بر اینکه شرایط فعلی مصر بسیار سخت و دشوار است در عین حال خاطر نشان کرد که من این را می فهمم، اما می خواهم این مسئله را آشکار کنم که این شرایط نتیجه انقلاب مصر نیست. انقلاب امری غیر قابل اجتناب بود که باید زمانی اتفاق می افتاد. خطاها بعد از انقلاب شکل گرفت.
وی افزود: ما آرمان گرا و ساده لوح بوده و چیزی درباره سیاست نمی دانستیم. در چنین شرایطی اخوان المسلمین فرصت را مناسب دانستند تا خود را به انقلاب وصل کنند. مردم مصر باید این را درک کنند و اگر آنها کمی صبر کنند به زودی کشوری خواهند داشت که انقلاب وعده آن را به آنها داده بود.