به گزارش خبرنگار مهر، محمد اشرف نیا ظهر امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: توجه به ترمیم بافت های فرسوده همواره در دستور کار دولت قرار داشته و در این راستا نیز 16 هزار واحد مسکونی در تبریز و پنج هزار واحد نیز در سایر شهرستان ها واجد شرایط دریافت این تسهیلات شده اند.
وی ادامه داد: پروژه عتیق، آیسان و میار میار از جمله طرح هایی بوده است که برای احیای بافت های فرسوده در سطح شهر تبریز در نظر گرفته شده اند که در حدود دو هزار و 800 میلیارد ریال اوراق مشارکت برای احیای این بافت ها به فروش رسیده است.
اشرف نیا افزود: همچنین محدوده میدان شهید بهشتی نیز با اعتبار 1 هزار و 500 میلیارد ریال در سطح شش هکتار نوسازی شده است.
وی همچنین در خصوص طرح های اجرایی برای احیای بافت های فرسوده در دیگر شهرستان های استان نیز گفت: 13 پروژه معماری فاز اول و دوم در مساحت مجموع 42 هکتار در شهرستان های تبریز، میانه، مراغه، مرند و اهر اجرا شده و یا در حال اجراست.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: پیش بینی های لازم برای عقد قرارداد جدید در خصوص احیای بافت های فرسوده در سال 92 برای شهرهای بناب، عجب شیر، آذرشهر، سراب و هادی شهر انجام گرفته است.
وی با اشاره به مطالعات سکونت گاه های غیر رسمی و حاشیه نشینی نیز گفت: این مطالعات در شهرهای مراغه و مرند در حال انجام بوده و پیش بینی های لازم برای عقد قرارداد جدید در سال 92 برای شهرهای میانه و اهر نیز انجام گرفته است.
اشرف نیا ادامه داد: در خصوص شهر تبریز نیز 14 پروژه توانمندسازی و ساماندهی در سکونتگاه های غیررسمی تبریز اجرا شده است که در راستای آن 110 میلیارد اعتبار از محل منابع بانک جهانی و منابع داخلی شرکت عمران و بهسازی شهری ایران تامین شده است.
وی افزود: در اجرای سند ملی توانمندسازی برنامه انتقال و اسکان مجدد سه هزار خانوار از ساکنین مناطق پرخطر سکونتگاه های غیررسمی تبریز، با اخذ مجوز احداث سه هزار واحد مسکن مهر از وزارت راه و شهرسازی در دست اقدام است.