به گزارش خبرگزاری مهر، جنبش حزب الله لبنان بارها در مواضعی روشن و آشکار اعلام کرده است که حضور نیروهای این جنبش در سوریه برای دفاع از نقاط مرزی شیعه نشین، جلوگیری از حملات گروههای مسلح به داخل لبنان و دفاع از مقدسات اسلامی است.
این موضع حتی اخیرا توسط "سید حسن نصرالله" دبیرکل حزب الله لبنان به طور علنی در یکی از سخنرانی های وی اعلام شد تا جای هیچ شک و شبهه ای درباره آن باقی نماند. سید حسن نصرالله حتی در این سخنرانی وعده پیروزی بر گروههای تروریستی در القصیر را داد تا بار دیگر همگان به وعده های صادق وی صحه بگذارند.
البته محور غربی عربی ضد مقاومت در منطقه، تا قبل از پیروزیهای ارتش سوریه به ویژه در منطقه استراتژیک القصیر به حضور نیروهای حزب الله چندان مسئله دار نگاه نمی کرد. این موضوع پس از پیروزی ارتش سوریه در منطقه القصیر شرایط ویژه ای پیدا کرد و در تمام رسانه های محور ضدمقاومت کار ویژه ای با عنوان "بزرگنمایی حضور نیروهای حزب الله در سوریه" تعریف شد.
از طرفی شیوخ برجسته سلفی و وهابی در قطر و عربستان ماموریت پیدا کردند با صدور فتواهایی که بر خلاف مبانی اصیل اسلام است، قتل شیعیان را موجه کرده و از این طریق حامیان خود را به ادامه جنگ افروزی و خشونت طلبی در سوریه ترغیب کنند.
شورای همکاری خلیج فارس که دست نشانده حکومتهای غربی است روز گذشته طی تصمیمی در نظر دارد از کمکهای مالی که به هر نحو برای حزب الله لبنان ارسال می شود، جلوگیری کند.
شیخ الازهر نیز در حمایت از گروههای تکفیری در مواضعی تازه مدعی شد که دخالت حزب الله در سوریه باعث خونریزیهای بیشتر و پیچیده تر شدن وضعیت بحران در این کشور می شود.
برخی کشورهای غربی و اروپایی نیز در همین راستا با طرح اتهاماتی علیه حزب الله تلاشهای ناکامی برای درج نام این جنبش در فهرست گروههای تروریستی انجام دادند که با مخالفت برخی مقامات ارشد همین کشورها روبرو شد.
اخیرا وزیر امور خارجه بلغارستان تحت فشارهای موجود بار دیگر حزب الله را متهم به دست داشتن در حادثه بورگاس (حمله به گردشگران اسرائیلی) کرد. وی با طرح این اتهام خواستار درج نام حزب الله در فهرست گروههای تروریستی شد. چند روز بعد "کرشو کروف" رئیس سازمان اطلاعاتی بلغارستان با انتقاد از وزیرخارجه این کشور تاکید کرد هیچ دلیل معقولی برای دست داشتن حزب الله لبنان در حادثه بورگاس وجود ندارد!
اما سخن آخر و واقعیت موجود در سوریه را می توان از زبان "مارتین ایندیک" معاون پژوهشکده بروکینگز آمریکا شنید که با اعتراف به ناتوانی گروههای مسلح در برابر ارتش سوریه، خواستار مسلح کردن مخالفان سوری و تصمیم گیری اوباما در این باره شد.
وی افزود: اوباما باید مخالفان سوری را مسلح کند چون در غیر این صورت، نیروهای ارتش سوریه توان شکست آنها را در نبردهای استراتژیک دارند.