یک استاد گروه فلسفه دانشگاه ادیان و مذاهب قم براین باور است که آموزش های دینی ای که به شکل مستقیم به کودکان داده می شوند تأثیر چندانی در آنها ندارند، امروزه باید از روشهای مدرن و ابزارهای روز دنیا از جمله بازی های رایانه ای و سینما و تلویزیون بهره برد.

دکترحسن قنبری استاد گروه فلسفه دانشگاه ادیان و مذاهب قم در مورد اینکه چگونه می توان کودکان را با آموزه های دینی آشنا ساخت به خبرنگار مهر گفت: به هر حال تعالیم آموزه های دینی به کودکان کار مربیان دینی است. یعنی مربیان دینی از کودکستان و ابتدایی و راهنمایی باید کودکان را با آموزه های دینی آشنا سازند. البته پدرو مادرها می توانند این کار را از خانواده ها شروع کنند.

وی افزود: ولی به هر حال حوزه های علمیه، روحانیون و معلمین دینی اینها می توانند از سنین کودکی برای کودکان در قالب فیلمها و تصاویر و نقاشی و ابزارهای غیر مستقیم آموزشی مانند بازی ها، آموزه های دینی را به کودکان منتقل کنند.

این محقق و پژوهشگر حوزه فرهنگ اظهارداشت: آموزش هایی که به شکل مستقیم داده می شوند تأثیر چندانی ندارند و امروزه باید از روشهای مدرن و ابزارهای روز دنیا بهره برد

 وی در مورد اینکه چه ابزارهایی برای این منظور مناسب هستند هم  اظهارداشت: ابزارهای مدرن آموزشی برای کودکان مانند قصه گویی، فیلم و کارتون، بازی های رایانه ای، سینما، تلویزیون ، رادیو ، نقاشی اینها ابزارهای مدرنی هستند که می توانند مورد استفاده قرار بگیرند.

این استاد گروه فلسفه دانشگاه ادیان و مذاهب درمورد اینکه تأکید بر چه موضوعاتی می تواند در سنین کودکی بر غنای معرفت دینی کودکان بیفزاید گفت: موضوعات دینی، دامنه وسیعی را شامل می شوند از مسائل اخلاقی گرفته تا باورهای اعتقادی و رفتاری، و آموزه هایی که مرتبط با آموزه های دینی هستند باید روی این مسائل بیشتر تأکید شود.