گرگان - خبرگزاری مهر: استاندار گلستان با حضور در مسجد امیر المومنین (ع) گرگان رای خود را به صندوق انداخت.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد قناعت دقایقی قبل در شعبه 24 اخذ رای مسجد امیر (ع) گفت: به برکت انقلاب و خون شهدا فضای مناسبی برای ملت ایجاد شد و ملت نیز از حق خود استفاده می کنند زیرا به سرنوشت خود امیدوارند و آن را تعیین می کنند.
 
وی اظهار داشت: انتخابات عامل نشاط و بالندگی جامعه است و نشان دهده اینست که ملت نسبت به آینده کشور حساسیت و دقت دارند و حرکت روبه جلو کشور و نظام را رصد می کنند.
 
وی عنوان کرد: به رغم حرکتهایی که نظام سلطه انجام می دهد برای اینکه مردم را مایوس و نا امید کند ولی توفیقات وفراوانی برای کشور ایجاد شد.
 
استاندار گلستان یادآورشد: مشکلات نظام بواسط تحریمهایی است که برای ما ایجاد کرده اند ولی مردم می دانند این مشکلات بواسط پیشرفتهایی است که نظام سلطه نمی تواند تحمل کند و آن را ایجاد کرده است.
 
قناعت گفت: حضور مردم چند وجهی است و مردم از حقی که به برکت خون شهدا حاصل شده می خواهند استفاده کنند و سرنوشتشان را با حضور در پای صندوق های رای تعیین کنند.
 
استاندار گلستان گفت: وجه دوم، میثاق با آرمانهای امام راحل و انقلاب اسلامی است و وجه دیگر، جواب فولادین و دندانشکن نظام اسلامی به دشمنان است و ثابت می کند که مردم پا به پای نظام ایستاده اند.
 
وی گفت: در استان نیز  مقدمات لازم و تمهیدات مد نظر مهیاست و در 928 روستا و 26 شهر تمام عوامل اجرایی انتخابات مستقر هستند.
 
استاندار گلستان گفت: امروز روز مردم است و مردم باید با حضور خود در پای صندوق های رای تکلیفشان را ادا کنند.