مهندس داودعابدی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه مصرف بهینه برق شکوفایی اقتصادی جامعه را در بردارد افزود: انرژی از پایههای اصلی توسعه هر کشور محسوب میشود که با کمبود آن در فعالیتهای جامعه نقصان حاصل می شود.
وی با بيان اينكه اشاعه و ترويج مديريت مصرف برق در جامعه بايد نهادينه شود گفت: اين امر مناسب ترين راه براي جلوگيري از بيهوده مصرف شدن انرژي الكتريكي است.
وی گفت: در حال حاضر عليرغم افزايش توليد برق در كشور به دليل مصرف بي رويه، در زمينه بهره گيري از انرژي برق توازن كامل بين توليد و مصرف وجود ندارد و در همين راستا مديران مصرف برق بايد با بكارگيري روشهاي نوين در راستاي پيشبرد اهداف مديريت مصرف برق كوشا باشند.
عابدی بابیان اینکه حجم عظيمي از جمعيت كشور ما را کودکان تشكيل مي دهند افزود: آموزش و آگاه ساختن آنها به عنوان نسل آينده ساز جامعه نسبت به استفاده درست از وسايل انرژي بر مي تواند نقش بسيار مؤثري در تحقق هدف ملي بهينه سازي مصرف انرژي الكتريكي داشته باشد.
وی بابیان اینکه كودكان و نوجوانان ميتوانند حافظ منافع ملي كشور باشندافزود:فرهنگ سازي و آموزش در بين قشر زيربنايي جامعه يكي از مهمترين راهكارهاي حفظ منابع انرژي در كشور است.
این مقام مسئول با تاكيد بر تغيير رفتار مصرفي مشتركان براي تعديل مصرف برق، روش هاي كاربردي و فرصت هاي اصلاح الگوي مصرف در زمينه هاي روشنايي، سيستم هاي سرمايشي و گرمايشي و مصارف جمعي مشتركان را از جمله راهکارهای اساسی در زمینه کاهش برق دانست.