به گزارش خبرنگار مهر، رمضان بهرامی صبح سه شنبه در نشست مسئولان صنعت و دانشگاه در گرگان افزود: حلقه مفقوده صنایع استان و دانشگاه عدم توسعه رشته های تحصیلی صنعتی در دانشگاه های استان همگام با توسعه صنعت استان است.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی گلستان در ادامه این جلسه با توجه به ضعف استان در بخش پژوهش صنعتی اظهار داشت: این سازمان آمادگی دارد در تعامل مشترک با دانشگاه از طرح های پژوهشی و پایان نامه های دانشجویی با هدف برطرف ساختن مشکلات صنایع کوچک و یا ایجاد زیر ساخت ها حمایت و پشتیبانی کند.
توسعه مراکز دانشگاهی در پارک علم و فناوری
نیما بیرودیان افزود: زمینه توسعه مراکز رشد دانشگاهی در پارک علم وفناوری واقع در شهرک صنعتی فراهم شده است و دانشگاه می تواند با راه اندازی این مراکز رشد ارتباط نزدیک، مستقیم و بدون واسطه را با صنایع برقرار و طرح های پژوهشی در رابطه با حل مشکلات صنعت را اخذ و به اجرا در آورد.
دامغانی رئیس اتاق بازرگانی استان نیز زمینه مناسب مراودات تجاری با کشورهای همسایه شمالی از طریق استان گلستان را مورد توجه قرار داد و خواستار تربیت مدیران اجرایی با تحصیلات تکمیلی در مقاطع ارشد و دکتری گردید.
رئیس سازمان صنعت،معدن وتجارت استان گلستان نیز در این نشست با ارائه گزارشی از وضعیت این استان در بخش های مختلف صنایع گفت: عدم استفاده از ظرفیت های دانشگاه در صنایع این استان باعث بروز مشکلات عمده در برخی از صنایع کوچک و بزرگ شده است.
یدالله وفایی با بیان اینکه سازمان های صنعتی استان می توانند نقش پیوند دهنده دانشگاه و تولیدی های صنعتی را ایفا کنند گفت: در این راستا دانشگاه باید بشکلی فعال و پویا در معرفی پتانسیل های خود کوشا باشد و صنایع استان نیز همکاری با دانشگاه ها را در اولویت قرار دهند.
وی در ادامه اظهار داشت: ظرفیت های استان گلستان در خصوص بهره مندی از خطوط هوایی ،ریلی و جاده ای بی نظیر است و امیدواریم تعامل بین صنعت و دانشگاه و بهرمندی از ظرفیت های موجود باعث ارتقا سهم در آرمد سرانه مردم استان از هفت درصد کنونی به 18 درصد در پایان برنامه پنجم استان شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به غفلت و عدم توجه جدی استان گلستان به بخش معدن ظرفیت های استان را در این بخش کم نظیر دانست و گفت: معدن ید و صدف کوهی در استان از معادن خاص و منحصر بفرد در سطح کشور هستند ولی متاسفانه به خاطر بی توجهی دانشگاه های استان دانش فنی بسیار پایین در سطح استان را شاهد هستیم.