به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احد آزادیخواه پیش از ظهر پنجشنبه در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران همدان به اهمیت کار تبلیغ دینی اشاره کرد و ماهیت این مهم را با حرفه خبرنگاری یکی دانست و گفت: یکی از شاخص هایی که می تواند در رابطه با زمینه سازی ظهور و استقرار حکومت مهدوی موثر باشد عرصه اطلاع رسانی دینی است که در این راستا سازمان تبلیغات اسلامی و عرصه مطبوعات هم خانواده هستند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با اشاره به اساسی ترین تکلیف پیامبر اسلام(ص) مبنی بر رساندن پیام الهی به مردم نیز افزود: هر چقدر بتوانیم فرهنگ مهدویت و جامعه مهدوی را در جامعه کنونی بیشتر تبیین کنیم این فرهنگ زیباتر جلوه خواهد گرفت و محقق خواهد شد.
فاصله بین جامعه مهدویت و جامعه کنونی ناشی از کم لطفی به آموزه های دینی است
وی با بیان اینکه فاصله بین جامعه مهدویت و جامعه کنونی ناشی از کم لطفی به آموزه های دینی است، گفت: وظیفه متولیان امر فرهنگ دینی این است که با اطلاع رسانی های تبیینی و منسجم در راستای توجه دادن عموم مردم و خصوصا جوانان به آموزه های دینی همت گمارند چرا که در عصر حاضر دشمن با توطئه های شوم خود تخریب و تضعیف آموزه های دینی اسلامی و شیعی را نشانه رفته است.
آزادیخواه با اشاره به عنوان سال "حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی" که توسط مقام معظم رهبری نامگذاری شد نیز بیان داشت: در راستای تبیین این شعار از ابتدای امسال بیش از 50 جلسه همایشی و کارگروهی در استان همدان برگزار شده و شبکه تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی استان نیز بر این اساس برای حضور حداکثری در انتخابات و انتخاب اصلح انجام وظیفه کرده اند که بر این مبنا بخشی از وظایفی که در رابطه با احیا و تقویت شعار سال بود نیز انجام شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان ضمن تبریک به آحاد مردم به مناسبت خلق حماسه سیاسی نیز ابراز داشت: با توجه به سی و پنج ساله شدن انقلاب اسلامی انتظار بر این است که دولت منتخب بتواند در حوزه صدور انقلاب اسلامی، استقلال رو به رشد کشور، معیشت و اقتصاد خانواده و نیز ارتقای فرهنگ اسلامی جامعه با تاسی از رهنمودهای مقام معظم رهبری پیشگام شود.
وی تلاش برای ارتقای جایگاه فرهنگ اسلامی، نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم، آموزش های عمومی، تخصصی و پژوهش های قرآنی، ساماندهی هیئت های مذهبی و تعلیم مبلغ و مروجان برای مساجد را از اصلی ترین وظایف سازمان تبلیغات اسلامی عنوان کرد و گفت: در حوزه قرآن 14 هزار و 860 نفر تحت آموزش های تبلیغی و ترویجی دارالقرآن سازمان تبلیغات استان همدان قرار گرفته اند.
50 موسسه رسمی قرآنی زیرنظر اتحادیه قرآنی سازمان تبلیغات فعال است
آزادیخواه با اشاره به فعالیت 105 خانه قرآن در مناطق مختلف و روستاهای متقاضی در استان همدان نیز افزود: 50 موسسه رسمی قرآنی زیرنظر اتحادیه قرآنی سازمان تبلیغات در حال فعالیت هستند.
وی گفت: بر این اساس استانداردترین آموزش های قرآنی در کشور توسط دارالقرآن کریم انجام میشود و در سال گذشته سه هزار نفر حافظ جزء سی ام قرآن در استان آموزش دیدند.
6606 نفر امسال در همدان معتکف شدند
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به همزمانی ایام اعتکاف رجب اسمال با ایام امتحانات مدارس و دانشگاه ها به معتکف شدن شش هزار و 606 نفر در استان اشاره کرد و گفت: امسال در 87 مسجد استان همدان برنامه اعتکاف برگزار شد و بر این اساس پنج هزار و 417 خواهر و یک هزار و 189 برادر در استان همدان معتکف شدند.
امسال پنج هزار و 660 نفر روز تبلیغ انجام شد
وی همچنین به انجام پنج هزار و 660 نفر روز تبلیغ در مناسبت های مختلف سه ماه نخست امسال اشاره کرد.
آزادیخواه با اشاره به شرکت سه هزار و 869 نفر از دانش آموزان در طرح اوقات فراغت سازمان تبلیات اسلامی در استان همدان به ایجاد و استقرار پایگاه های شبهه شناس دینی برای نخستین بار در استان در سال گذشته اشاره کرد و افزود:در راستای شبهه شناسی دینی امسال 12 نفر متخصص کلام و شیعه شناسی نیز در استان همدان مستقر خواهند شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان در بخش دیگری از سخنانش عنوان داشت: در سال گذشته یک هزار و 764 هیئت ثبتی برادران و 334 هیئت ثبتی خواهران داشتیم.
پارسال 620 گفتمان دینی در همدان انجام شد
وی همچنین به انجام 620 همایش گفتمان دینی در زمینه های مختلفی چون سبک زندگی اسلامی، عفاف و حجاب، ازدواج، آسیب های اجتماعی، ولایت، فرق نوظهور و خانواده در سال گذشته در استان همدان اشاره کرد.
آزادیخواه در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر موازی کاری دستگاه هایی چون اوقاف و تبلیغات اسلامی در زمینه مباحث قرآنی به پیگیری این موضوع توسط خبرگزاری مهر اشاره کرد و ضمن اشاره به انعکاس مطلوب این موضوع گفت: در این زمینه موازی کاری نیست چرا که هر یک از دستگاه ها وظایف تفکیکی مشخصی دارند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری مبنی بر موازی کاری در زمینه تربیت مداحان نیز این موضوع را از وظایف سازمانی تبلیغات اسلامی دانست و گفت: این مورد بی نظمی فرهنگی است.
وی در پایان سخنانش ضمن تقدیر از فعالیت رسانه ها و مطبوعات استان همدان در زمینه تبلیغات اسلامی و مباحث مرتبط با آن بر لزوم استمرار این رابطه صحه گذاشت.