شهرکرد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری از تجهیز شش هزار و 400 فروشگاه در استان چهارمحال و بختیاری به صندوق مکانیزه خبر داد.

رحمان کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ضرورت تجهیز فروشگاهها به صندوق مکانیزه در استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: فروشگاه های بزرگ در چهار محال و بختیاری باید به صندوق مکانیزه مجهز باشند.

وی ادامه داد: در حال حاضر در این استان شش هزارو 400 فروشگاه مجهز به صندوق مکانیزه هستند.

وی رفاه خریداران را علت مجهز کردن فروشگاه ها به صندوق مکانیزه دانست و تصریح کرد: چنانچه فروشگاه ها به صندوق مکانیزه مجهز باشند اجهافی در حق خریداران نخواهد شد.

کرمی اذعان داشت: تا کنون هفت میلیارد تومان تسهیلات در این استان در اختیار واحد های تجاری کوچک قرار گرفته است .

چهارمحال و بختیاری دارای 720 واحد تجاری کوچک است

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهار محال و بختیاری ادامه داد: 720 واحد تجاری کوچک در این استان وجود دارد که برای حمایت کردن آن ها تسهیلاتی در اختیارشان قرار داده شده است.

کرمی یادآور شد: 24 هزار و 500 ساعت آموزش نیز برای تجار در سال گذشته در این استان برگزار شده است.

برچسب‌ها