به گزارش خبرنگار مهر ، احمد خادم امروز صبح شنبه در همایش بررسی فرصت های صنعت چرم و کفش با بیان این مطلب گفت: بررسی صنعت کفش درمنطقه و جهان ، برند سازی در حوزه صنعت کفش ، بررسی تجارت مدیران شرکت های موفق افزایش قدرت رقابت پذیری ، هم اندیشی با دانشگاه ها از اهداف برگزاری این همایش است.
وی افزود: شناسایی موانع رشد و فرصت های این صنعت در پنج بخش در جهت تولید و توزیع در این همایش مورد بررسی قرار می گیرد.
خادم در تشریح موانع پیش روی صنعت کفش در داخل کشور ادامه داد: افزایش نرخ عرض در یک سال اخیر مانع صادرات کیف و کفش شده است و مسئولان کشوری در واردات کفش از کشور های دیگر از تولید کنندگان و مسئولان تولید کفش هیچگونه نظر خواهی نمی کنند و در واردات کفش منافع تولید در نظر گرفته نمی شود.
وی افزود: سامان دهی وضع موجود با وحدت تولیدکنندگان امکان پذیر است و این امر باعث رونق کسب و کار شده است.
خادم ابراز امیدواری کرد دولت جدید حمایت از تولیدکنندگان را جزو اولویت های کاری خود قرار دهد و به خواسته رهبر معظم انقلاب که حمایت از تولید ملی است جامه عمل بپوشاند.
دبیر سومین همایش ملی صنعت چرم و کفش و صنایع وابسته ایران تصریح کرد: با ایجاد زیر ساخت ها پنجره های صادرات را برای کشور باز می کنیم اما خروج قانونی و غیر قانونی پوست خام و کمبود مواد اولیه پیشرفت تولید را تجدید می کند.
دبیر انجمن صنفی کفش و چرم ایران نیز در این همایش گفت: در کشور ایران پتانسیل های تولید زندانی شده است و این پتانسیل باید آزاد شود چرا که با آزاد سازی پتانسیل ها در کشور ثروت ایجاد می شود و ما می توانیم سهم قابل توجهی را از اقتصاد جهانی داشته باشیم .
جهانگیر مجیدی تاکید کرد : ایران دارای پتانسیل قابل توجهی در پوست ، چرم ، کفش و کیف دارد و با تغییر عمل کردهای غلط می توانیم کمبود مواد اولیه را جبران کنیم .
وی اضافه کرد: در کشور ما پنج کارخانه چینی به چرم های شهرهای کشور حمله کرده اند و چرم ها را با نام اقتصادی آزاد از کشور خارج می کنند و عامل این امر، رویه غلط حاکم بر تولید و توجه نکردن به صنایع اولیه کشور است .
مجیدی ادامه داد: می توان با ایجاد شهرک های تخصصی کارگاه های کوچک را به کارخانه های بزرگ تبدیل و برای کشور ثروت ایجاد کنیم.
رسول شجری رئیس اتحادیه کفش و چرم کشور نیز در ادامه این همایش هدف از برگزاری آن را ایجاد وحدت بیشتر و رسیدن به راه حل های موثر دانست و گفت: این امر با انسجام تشکل های موجود محقق می شود و باید با انسجام نیاز های تولید را از مسئولان کشور بخواهیم .
وی با اشاره به اینکه با شعار نمی توان صنعت را حفظ کرد گفت: بیش از 500 هزار نفر در این صنعت در کشور اشتغال دارند و باید نتیجه این همایش ها گرفتن مطالبات از مسئولان کشوری باشد .
شجری گفت: باید با ایجاد شرایط لازم نگاه مسئولان را نسبت به تولید تغیر دهیم ، مواد اولیه در چرم به کشور های دیگر صادر می شود و باید جلوی صادرات مواد خام را گرفت.