مشهد - خبرگزاری مهر: مسئول امور مساجد تبلیغات اسلامی خراسان رضوی از شرکت 260 نوجوان در برنامه های پایگاه های شهید برونسی در استان خبر داد و گفت: سالیانه تعدادی از این نوجوانان جذب حوزه های علمیه می شوند.

حجت الاسلام حسینعلی رحمتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: 260 نفر از نوجوانان در 13 پایگاه شهید برونسی مساجد استان در برنامه های آموزشی ، تربیتی و پرورشی شرکت می کنند.

مسئول امور مساجد تبلیغات اسلامی خراسان رضوی افزود: این برنامه ها تحت عنوان تحصیل، تذهیب و ورزش در مساجد در رده سنی نوجوان اجرا می شود.

مسئول امور مساجد تبلیغات اسلامی خراسان رضوی بیان کرد: این طرح بر اساس کتابهای تهیه شده توسط اساتید مجرب در حال اجراست و بعد از اتمام تابستان ادامه خواهد داشتو

وی با بیان اینکه این طرح در مساجد مشهد و نیشابور اجرایی شده است افزود: از برگزیدگان این طرح در تیرماه تقدیر خواهد شد.

حجت الاسلام رحمتی یادآور شد: کتابهای حق گوش، کنترل نگاه، ورزش، نماز، احترام به والدین از جمله 16 کتابی است که تا کنون به این نوجوانان ارائه شده است.