بوشهر - خبرگزاری مهر: فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر از معرفی و قرائت وصیت نامه شهید کشتکار در همه همایش‌های هنری کشور در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردارفتح‌الله جمیری صبح یکشنبه در نشست هماهنگی برگزاری همایش شهید شاخص کشوری(شهید کشتکار) در دفتر استاندار بوشهر اظهار داشت: استاندار بوشهر اهتمام ویژه‌ای در گسترش فرهنگ ایثار و شهادت دارد و همواره در راستای ترویج فرهنگ ارزشی تلاش می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به نحوه انتخاب شهید کشتکار به عنوان شهید شاخص کشوری خاطرنشان کرد: نیروی مقاومت بسیج در همه اقشار یک شهید را به عنوان شهید شاخص معرفی می‌کنند و با پیگیری‌هایی که در سطح استان انجام شد شهید

کشتکار به عنوان شهید شاخص هنرمند سال 92 کل کشور شناخته شد که افتخاری برای استان است.

فرمانده سپاه استان بوشهر خاطرنشان کرد: امسال در تمام همایش‌های هنری شامل تئاتر، سینما، شعر و موسیقی و ... که در کشور برگزار می‌شود موظف هستند نسبت به معرفی این شهید و قرائت وصیت‌نامه ایشان اقدام کنند.

جمیری با اشاره به برگزاری همایش کشوری شهید کشتکار در استان بوشهر تصریح کرد: این همایش در 2 بخش که مرحله اول در بوشهر و مرحله دوم در دشتستان است برگزار خواهد شد.

وی ابراز داشت: برای گسترش فرهنگ ایثار و شهادت باید از تمام امکانات و توانمندی‌های موجود به نحو مطلوب بهره ببریم و هیچ فرصتی را نباید هدر دهیم.

جمیری بیان داشت: تمهیدات لازم برای برگزاری این همایش اندیشیده شده و امیدوار هستیم در این مسیر به موفقیت لازم برسیم.