سرخه – خبرگزاری مهر: سرپرست فرمانداری شهرستان سرخه گفت: موقعیت جغرافيايي این شهرستان آنرا به دلايل مختلف ژئوپلتیکی از قبيل عوامل اقتصادي، همجواری با محور ترانزیتی و مذهبي در وضعیت خاصي قرار داده و این موقعیت نیاز شهرستان به استقرار اداره تعزیرات حکومتی را بیش از پیش نمایان می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی عاشوری عصر یکشنبه در نشست مشترکی با مدیر کل تعزیرات حکومتی استان سمنان در محل فرمانداری سرخه استقرار اداره تعزیرات حکومتی را توجه به موقعیت جغرافيايي خاص این شهرستان بیش از پیش ضروری دانست و تصریح کرد: حضور این اداره با وجود چالش های متعدد درمقوله قاچاق کالا و نحوه مبارزه با آن در رسیدگی قانونمند به عنوان یکی از دستگاه های متولی امر مبارزه بااین پدیده شوم قابل توجه است.

وی تصریح کرد: نظر مساعد مسئولان نسبت به استقرار و استقلال ادارات این شهرستان موجب ارائه خدمات مطلوب تر به مردم خواهد شد.

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان سمنان نیز در این نشست ضمن تاکید بر اهتمام این اداره کل جهت استقرار اداره تعزیرات مستقل در سرخه گفت: طی مذاکرات و پیگیری های انجام شده تصمیم بر این شد تا روند اداری و مکان یابی جهت این امر به سرعت انجام شود.

عیسی فاضلی جذب نیروی کار را برای اداره تعزیرات حکومتی سرخه ضروری دانست و افزود: فرماندار شهرستان در خصوص تعیین مکان و تامین سخت افزار لازم به این اداره کل اطمینان خاطر داد و تامین نیروی انسانی نیز بر عهده خود سازمان تعزیرات خواهد بود.

برچسب‌ها