سمنان - خبرگزاری مهر: رئیس اداره توسعه بیمه های اجتماعی کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه تمامی زنان سرپرست خانوار شهری تحت پوشش این نهاد بیمه می شوند، گفت: این زنان در صورتی که ساکن شهرها بوده و زیر 50 سال سن داشته باشند تا پایان سال تحت پوشش بیمه قرار می گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون قربانی صبح چهارشنبه در حاشیه جلسه با مسئولان و كارشناسان بهداشت و درمان كميته امداد استان سمنان که به منظور تبیين اهداف و برنامه هاي توسعه خدمات اجتماعي مددجويان تحت پوشش برگزار شده بود در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این زنان در صورتی که ساکن شهرها بوده و زیر 50 سال سن داشته باشند تا پایان سال تحت پوشش بیمه قرار می گیرند.

 وی توانمندسازی مددجویان و حفظ منزلت اجتماعی آنان را از مهمترین اهداف اجرای این طرح بر شمرد و اظهار کرد: این امر نشانه تحقق عدالت اجتماعی و آرامش خاطر قشر محروم جامعه است و می توان آن را در راستای برنامه های حمایتی کمیته امداد دانست.

بیش از 230 هزارنفر از مددجويان و مجريان طرح هاي اشتغالزايي کمیته امداد بیمه هستند

رئيس اداره توسعه خدمات اجتماعي كميته امداد امام خميني (ره) تعداد مددجويان و مجريان طرح هاي اشتغالزايي اين نهاد که تحت پوشش بيمه تامين اجتماعي قرار گرفتند را ۲۳۵ هزار نفر ذکر کرد و افزود: طرح بيمه اجتماعي با استفاده از منابع هدفمندي يارانه و بر اساس ماده ۱۱ آيين نامه اجرايي از سال ۱۳۸۹ براي مددجويان این نهاد اجرايي شده است.

قربانی با اشاره به اینکه از اين تعداد بيمه شده ۱۱۰ هزار نفر آنها را زنان سرپرست خانوار و ۱۲۵ هزار نفر ديگر مجريان طرح هاي خودكفايي و اشتغال تشكيل مي دهند، گفت: استفاده از مستمري بازنشستگي، از كار افتادگي يا فوت مهمترين مزاياي بيمه تامين اجتماعي براي مددجويان است و به مشمولان براي بهره مندي از اين مزايا ۱۸ درصد حق بيمه تعلق مي گيرد.

وی اضافه کرد: مددجويان با رسيدن به بازنشستگي از حداقل حقوق كه در سال ۹۲ معادل چهار ميليون و ۸۷۰ هزار ريال است و هر سال افزايش مي يابد بهره مند مي شوند.

رئیس اداره توسعه بیمه های اجتماعی کمیته امداد امام خمینی(ره)، افزود: مددجويان تحت پوشش براي بهره مندي از خدمات درماني سرانه جداگانه اي پرداخت مي شود كه در مجموع حق بيمه به ۲۷ درصد مي رسد.

ارائه خدمات بیمه ای به 5 هزار نفر مددجو کمیته امداد استان سمنان

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان سمنان گفت: پنج هزار نفر از اقشار محروم و نیازمند استان سمنان اعم از ایتام، از کار افتادگان بی سرپرست، معلولان بویژه زنان و کودکان بی سرپرست در سال گذشته از خدمات بیمه ای اداره بهداشت، درمان و بیمه ای این نهاد در استان بهره مند شدند.

نجعفلی انتظاری گفت: در این مدت 30 نفر از بیماران خاص ( پیوندی، دیالیزی، تالاسمی و ام اس) از مزیت های این بیمه بهرمند شدند.

وی تصریح کرد: هم اکنون بیمه شدگان تحت پوشش می توانند با رعایت سیستم ارجاع به پزشک خانواده با مراجعه به 93 مرکز درمانی و بیمارستانی از خدمات بیمه ای این نهاد بهره مند شوند.

به گفته مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان این نهاد طی سال گذشته در سر فصل خدمات بیمه ای، برای 11 هزار بیمار مراجعه کننده به مراکز درمانی داخل استان و 135 بیمار اعزام شده به سایر استانها، شش میلیارد و 290 میلیون ریال هزینه کرده است.