به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جانعلی پور ظهر چهارشنبه در جلسه مشترك شوراي اداري كتابخانه هاي عمومي استان و اعضاي انجمن كتابخانه هاي عمومي شهرستان تالش افزود: ايجاد اين روحيه در كتابخانه ها بدون ايفاي نقش از سوی كتابداران ميسر نخواهد شد.
وي همچنین جايگاه كتابداران را در افكار عمومي جامعه همطراز با استادان دانشگاه ها دانست و اظهارداشت: در نظر سنجي هاي انجام گرفته از سوی شوراي فرهنگ عمومي كشور كتابداران بعد استادان دانشگاه و معلمان در جايگاه دوم اعتماد مخاطبان و مردم قرار دارند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان در ادامه بر لزوم ايجاد كتابخانه در روستاهاي استان تاكيد كرد و گفت: كمبود سرانه فضاي مطالعه در روستاها را مي توان با همكاري دهياري ها و اختصاص اماكن بلااستفاده برای تبديل به كتابخانه رفع کرد و جذب مشاركت دهياري ها در ايجاد كتابخانه بسيار موثر است.
وي در ادامه نهاد كتابخانه هاي عمومي را تنها متولي ايجاد كتابخانه در كشور عنوان كرد و افزود: اداره كل كتابخانه هاي عمومي استان نيز با رايزني هاي انجام گرفته با ادارات كل استان آماده ايجاد كتابخانه هاي مشاركتي در ادارات و سازمان ها است، در اين حوزه هيچ نوع محدوديتي براي تجهيز منابع كتابخانه هاي مشاركتي ندارد.
رئيس انجمن كتابخانه هاي عمومي تالش نیز در اين نشست گفت: حضور مسئولان و كارشناسان اداره كل كتابخانه هاي عمومي استان در این شهرستان زمينه ساز برداشتن گامهاي بلندي برای بهبود هرچه بيشتر وضعيت كتاببخانه هاي عمومي منطقه است.
کریم شعبانی با اشاره به كمبود فضاي مطالعه در تالش، توسعه كتابخانه هاي موجود و نيز احداث كتابخانه هاي جديد را از مهمترين اولويت ها در اين حوزه عنوان و بر لزوم اقدام عملي و جدي تاكيد كرد.
وي همچنين آمادگي خود را براي توسعه كتابخانه مركزي تالش و طرح در جلسه كميته برنامه ريزي اعتبارات این شهرستان اعلام كرد و اظهارداشت: همه توان خود را براي ساماندهي كتابخانه هاي عمومي شهرستان تالش بكار خواهیم بست.