به گزارش خبرگزاری مهر، در این كارگاه كه طی 10 جلسه برگزار خواهد شد، دكتر حسین پاینده علاوه بر آموزش نظریههای داستان كوتاه مدرن، به روش شناسی نقد این داستانها نیز میپردازد.
رویكرد این كارگاهها میانرشتهای خواهد بود و فراگیران ابتدا با مبانی نظری مدرنیسم و نقاشی مدرن آشنا خواهند شد و سپس به بررسی مشابهتهای شعر غنایی و آموزش داستان كوتاه مدرن خواهند پرداخت.
بررسی مشروح نمونههایی از داستانهای مدرن ایرانی، این امكان را برای شركت كنندگان در كارگاه آموزشی فراهم میكند كه آموختههای تئوریك را به صورت عملی در داستانهای كوتاه، مورد نقد و بررسی قرار دهند.
حسین پاینده متولد تهران است. وی دوره دبیرستان را در انگلستان گذراند و یك سال پس از انقلاب به كشور بازگشت. در سال ۱۳۶۸ از دانشگاه علامه طباطبائی لیسانس ادبیات انگلیسی گرفت و در سال ۱۳۷۰ موفق به اخذ فوقلیسانس ادبیات انگلیسی از دانشگاه تهران شد. او از همان سال به عنوان عضو هیأت علمی به استخدام دانشگاه علامه طباطبائی درآمد و متعاقباً در سال ۱۳۷۵ برای ادامه تحصیل به انگلستان رفت. وی در سال ۱۳۸۰ پس از اخذ دكترای نظریه و نقد ادبی به كشور بازگشت و در حال حاضر با رتبه دانشیاری در دانشگاه علامه طباطبائی به تدریس اشتغال دارد.
از پاینده تاكنون بیش از۱۰۰ مقاله در نشریات مختلف به چاپ رسیده است. وی ۱۵ كتاب منتشر كرده كه از این تعداد ۸ كتاب تألیف و ۷ كتاب ترجمه است. او همچنین ویراستار هشت كتاب نیز بوده است، از جمله ویراستار «مجموعه نظریه و نقد ادبی» كه تحت سرپرستی او تاكنون در هشت مجلد و توسط چهار ناشر منتشر شدهاست.
جدیدترین تألیف پاینده با عنوان داستان كوتاه در ایران در سه جلد توسط انتشارات نیلوفر منتشر شدهاست. از میان كتابهایی كه پاینده ترجمه كردهاست میتوان به كتابی با عنوان نظریههای رمان اشاره كرد. دكتر پاینده تاكنون ۵ جایزه در داخل كشور و ۱ جایزه در خارج از كشور دریافت كردهاست.
ثبتنام برای حضور در این دوره آموزشی همه روزه ازساعت 9 صبح در مركز آفرینشهای ادبی حوزه هنری، واقع درخیابان سمیه ـ نرسیده به پل حافظ ـ طبقه سوم ساختمان اداری ـ روابط عمومی مركزآفرینشهای ادبی حوزه هنری انجام میشود.