به گزارش خبرنگار مهر، بخش ادبیات هفتمین شماره «تخته سفید» با 10 حقیقت درباره جی.کی. رولینگ شروع میشود. در ادامه هم اشعاری از یوسف موحدنژاد درج شده است. نگاهی به آثار اُگزْ آتای نویسنده پست مدرن ترکیه از دیگر مقالات این بخش است. در بخش ادبیات این مجله همچنین پروندهای برای درگذشت فهیمه رحیمی با عنوان «عامه در سوگ نویسنده عامهپسند» چاپ شده است.
مقالاتی درباره طنز و نقد ادبی به قلم فاطمه کاکاوند قلعهنویی و عبدالرحمن مجاهد نقی مطالب پایانی بخش ادبیات هفتمین شماره «تخته سفید» هستند.
با توجه به فرارسیدن سالمرگ مارلون براندو بازیگر بزرگ سینما، این مجله پروندهای را درباره او در بخش سینما و تئاتر خود کار کرده است. «میانه عشق، وجدان و وفاداری»، «شور گریه در هجای زندگی» و «تا وقتی احساساتی هستی، میبازی» مقالاتی است که در این باره در این مجله چاپ شدهاند.
گفتگو با رامین بحرانی با عنوان «فیلم هالیوودی غذای فستفودی است؛ پنج ثانیه لذت و سپس معده درد!» در قسمت گفتگو با کارگردان بخش سینما و تئاتر «تخته سفید» چاپ شده است. بررسی موضوع استقبال کم سینماییها از تئاتر هم پایانبخش مطالب سینما و تئاتری نشریه است.
گفتگو با جمال رحمتی درباره دهمین دوسالانه بینالملل کاریکاتور تهران، گفتگو با رسول آزادانی درباره هنر نقاشی و تصویرگری و مقالهای درباره هری هاوزن چهره شناخته شده عرصه جلوههای ویژه، مطالب تشکیلدهنده بخش تجسمی این شماره مجله «تخته سفید» هستند.
بعد از بخش مربوط به تجسمی، قسمت گفتگو با یک گفتگو با آن بیتی نویسنده آغاز میشود. ترجمه پرویز شهدی از رمان «جنایت و مکافات» بهانهای شده تا گفتگویی با این مترجم با عنوان «شصت سال کلنجار رفتن با داستایوفسکی» در این مجله چاپ شود.
خالد حسینی نویسنده شناخته شده افغانی که رمانهایش مورد اقتباس سینماگران بینالمللی قرار گرفتهاند، شروع کننده بخش کتاب نشریه است. «دشمن عزیز» و «زیستن برای بازگفتن» کتابهایی هستند که در بخش معرفی کتاب و «اگنس گری» و «ادبیات و انقلاب» هم کتابهایی هستند که در بخش تازههای نشر دوهفتهنامه «تخته سفید» معرفی شدهاند. بخش موسیقی «تخته سفید» هم به دو مقاله درباره جلیل شهناز و باب دیلن اختصاص پیدا کرده است.
این نشریه با 80 صفحه و قیمت 3 هزار تومان به روی پیشخوان روزنامهفروشیها آمده است.